Tuesday, March 1, 2011

Bila aircond Office buat hal..

Ingat tak entry INI .. yang saya suh korang susun gamba n ayat tuh.. haha tu bukan contest eik..saje suka2 time sengal masa tu sbb aircond office rosak.. dah berpeluh2 dalam office tu.. tapi tgk gak la..ramai yg pandai buat ayat..kalau den mood baik sok den bg icecream naa...

so sebagai penyelamat sementara nak tunggu aircond tu diservice arinih saya bawak ini dari umah.. haha USB fan... jadikla kan daripada dok berpeluh2 nanti..hilang bau wangi jadi tengik lak kang..

actually ni den angkut dari umah.. tapi kan... taktau naper bila pasang kat lappy umah ok je jalan dia..tapi bila pasang kat PC sendiri kat sini.. bila kipas on..mouse kejung.. cabut kipas baru leh jalan mouse tuh.. ler camni camne nak buat keja.. last2 pasang kat PC belakang... so dapatlah angin dari belakang instead of dapat tala ke muka.. jadikla kan drpd takde langsung..

nyaman rasa pagi ni.. mintak2 cepat la org service tu datang.. leceh buat keja dlm keadaan tak selesa nih..

korang dah bfast? pagi ni den bawak bekal roti.. pastu buat kopi susu kow.. nyamann..hehe

okla have a nice day ahead eik.. take care.. daaa...

17 comments:

bujal X said...

eh ofis takde tingkap kah?

Kaseh said...

bujal : adaa tapi kitaorg takleh nak bukak sebb nati habuk masuk.. lagi seksa...

b a m b a m ' s said...

iskkk..kalau saya sumpah saya dah kuar mengulor time aircond rosak!ehehhehe

Kaseh said...

Bambam syg : kalau akak ada share ngan company akak ni dah lama akak ngular dah hehehehe

sissyira said...

salam

kak kita punya warna biru, tp habis dah bilah dia kena makan di tok ti....hangit je...grr..

Ati Masrif said...

ala ..ciannya kaseh..

tapikan....cantiklah fan tu
warnanya...
kiutnya...

ada mcm orgnya tak...huhu

maira said...

idea yang bijak bawak kipas comel dari rumah :)
seksa kan kalau aircond rosak.. kalau warga kat dalam opis x ramai x per, tapi kalau ramai mak aii... seksa sungguh...

h4ni3 said...

lenkali bawak la table fan terus
lagi kuat anginnya :D

ieda said...

ekekke sure panas kan dik ..

x der tingkap erkk .. x per2 .. janji kipas tuu cumei :)

Daddy Ziyyad said...

bawak aja standing fan kat rumah..sejuk! ~haha

Ms.Lilies said...

mcm kipas mek ayra jek hihihi..


ehhhh janji bleh kipaskan dari ko bersauna dalam tu


:)

DrSinga said...

kalau silap lentur.. terlentanglah dia..
kalau meja licin.. tergedik2 lah dia..
kann...??

rasp said...

sib baik ada 'penyelamat'...

Cik Wanie Ghani said...

amboi kipas pun comey sungguh aih,
hihihihi....

cepatan repair itew ekon,
sian kakak kiter,
hurm...

atty's said...

cute je kipas nie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahha cam kipas aku letak kat stroller amani jerk...

eyna azmi said...

nasib baik ko ada kipas kecik tuuu