Wednesday, March 16, 2011

WORDLESS WEDNESDAY 2 - Doorgift besh!

Kakak kat opis ni bg doorgift wedding anak sedaranya..


Saya sukaaa sgt..nampak macam bekas telur biasa kan..tapii sebenarnya tak..

sebab....

Doorgift ni special.. takdek telur.. tapi dia bg menda yg den sukaa sgt.. PARFUM beb..
1st time dapat doorgift org bg minyak wangi nih..



lepas dah bukak n test bau...

den sukaaaaaaaaaa... bolehla letak kat ofis..stock calit2 lepas g makan kat kedai tertutup, bau asap makanan melekat kat baju..muehehe

macam2 idea canggih doorgift kawen skang kan.. agak2 korang la..apa lagi idea canggih yg org lain tak penah buat lagi utk doorgift kawen.. meh share idea.. sok den kawen leh buat camtuh lalala...ntah bila la tuh... :P


back to work.. lalala

15 comments:

bujal X said...

minyak atar kah?

rasp said...

memang canggih tu...
ada haritu i dpt 'botol kosong' utk letak perfume sis...
tapi botol tu ala2 crystal yg sangat cantik...

mummysyafie said...

idea yg bagus gak tu letak perfume as a gift kan. tapi mesti kos nya tinggi

Daddy Ziyyad said...

makin lama, makin demanding doorgift ni..org dulu2 senang aja, telur rebus, siap! hehehe..

kalau nak dikenang sepanjang hayat, bagilah doorgift sebijik IPAD...ngeeeeeeee

h4ni3 said...

fuiyoo.. 1st time gak aku tgk orang bagi perfume
onedrop perfume ek? hehe

mama iris said...

yg belom org kasik....syampu rambut kot...huuu

atty's said...

bagus gak kasi minyak wangi kan .leh guna pakai ..

ratusiput said...

wah kayo2 bg perfume ni...murah rezki si pemberi tu kan...skang mmg ramai yg dh kreatip..best..

azharr said...

pokailah camni...hehe

Dee said...

besar mana botolnya..sure wangi..

miloais said...

cantik doorgift ni!

memacan pesen dah doorgift @ buah tangan dari pihak pengantin kan????
kalo dulu senang jer
bagi bunga telur - telur rebus dahhhhh!~

hehehehe

maira said...

selalunya doorgift dapat saputangan n makanan (muffin, choc , kerepek)

yang nie dapat perfume, memang best :)

Dinas Aldi said...

huih, bestlah! belum pernah dapat lagi camni..

eyna azmi said...

cantik ...mesti kos dia pun mahal

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasib baik dah kawen..kot x..leh tiru idea nie kan...hehehehe