Friday, March 11, 2011

Earthquake & Tsunami Japan -doakan kawan blogger saya..

Baru dapat tahu pasal tsunami yg melanda japan.. kalau tak silap di sendai kan.. sana sini member update kat FB..even kat blog pun ada.. den kelam kabut dok cek salah sorang member blogger..infact the only blogger den add yg dok kat jepun nak makesure dia dok area mana..

rupa2nya dia dok area SENDAI, JAPAN :( ...ya allah tpt yg betul2 kena tsunami tuh.. mintak kawan2 ku sekalian sama2 kita doakan mereka agak selamat..

buat HANIS & SUAMI, kaseh berdoa sangat agar kamu berdua serta rakan2 yg lain didalam lindungan ALLAH s.w.t, mudah2an sempat dan selamat berlindung.... aminn..



updated : alhamdulilah Hanis dan suami serta mmeber blogger yg lain selamat dan sedang berada di embassy..

19 comments:

~mrs azmi~ said...

kawan saya pulak stuck dekat sendai tak boleh balik rumah sebab tren takde... nak contact wife kat umah pakai hanfon tak boleh nasib baik boleh emel to make sure wife dia tak risau pasal dia...

ramai rakyat Malaysia kat sana.. moga semua selamat

Kaseh said...

Mrs Azmi : tu laa sama2 kita doakan mereka ehh...risau tauu..

eyna azmi said...

insyaallah ... semuanye akan selamat sama sama kita doakan

Kaseh said...

Eyna : aminnn....

maira said...

semoga Allah memberikan perlindungan buat mereka semua.. amin..

Dinas Aldi said...

semoga mereka dilindungi Allah SWT, amin..

DeLancrettLurpak said...

Hanis adalah housemate saya dulu.. semoga dia dan suami selamat hendaknye, amin!

Cik Wanie Ghani said...

wanie pun terkejut gak pasal hal nie,
apapun marilah kita sama2 mendoakan agar mereka semua selamat,

amin

ieda said...

tul tuu dik .. akak pun risau , semoga x der apa2 yg buruk berlaku pada mereka kan .. aminnn
nanti nak terjah sekejap umah dia ..

ratusiput said...

sama2 kite doakan utk mereka...

-oP_ida- said...

insya'ALLAH semoga mereka di lindungi ..........

sekelip mata ALLAH beri ujian hebat untuk JEPUN.......

kakcik said...

Semoga kawan2 dan saudara kita terselemat di sana dan tiada lagi ekoran kejadian yang menakutkan itu. Sama2lah kita doakan.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik baru tahu semalam, semenjak terputus ngan dunia luar ni (tv rosak) susah nak dapat info. doakan semua nya terlibat selamat.

Farra Dhelina said...

alhmdlh lah diorg selmt kan..teringat kat kak hana je..sbb tau bloggers sorang je yg kat jepun..nsb baik dia jauh dr sendai..

mummysyafie said...

mudah2an kita mendapat lindungan dariNya..

sissyira said...

salam

alhamdulillah kak, semoga yang lain semuanya selamat..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tue la menakutkan betoi dengaq kejadian tsunami kat jepun tue..mudah2an semua umat islam di sana selamat..amin..

atty's said...

Mudahan semuanya selamat.amin

rasp said...

dugaanNya pada mereka2 di Jepun...
smoga semuanya selamat...