Friday, March 11, 2011

Rindu lahh..


assalammulaikum..
selamat pagi jumaat buat kawan2ku semua... rindunyaaaaaaaaa kat korangg seriusss.. terasa macam lama giler tak beramas mesra kan..hehe padahal baru 2-3 hari jek..
tima kaseh diucapkan pada kawan2 yg bertanyakan kabar saya kat blog..and fb.. yg tanya naper takde entry.. alahaii.. terharu tau ada org carik mana den poie..hehe macam glemer noo la ko kaseh.. bukan..kaseh tak glemer..tapii kaseh ada kawan2 yg prihatin macam korang semua.. sayang korang ketat2 larr..
yaa saya kesangatan kebizian lately nih.. nak update blog pun tak sempat.. ada yg autopublish je..ada yg entry lebih kurang je..pastuu yg palingggg penting.. tak sempat nak jengah blog kawan2 ku semua...
ada gak jengah sekali sekala..jeling2..tapi tak tinggal jejak.. pastu niat dihati bila baliik rumah baru nak jengah...sudahnya bila dah sampai rumah.. keletihan dan kemalasan melanda.. bykk woo nak kaver...bygkan kawan2 semua lebih 200 den folo..pastu sorang2 lak ada 2-3 entry.. cer bygkan camne nak khatamkan tuh..hahah..
so insyaALLAH wiken ni akan cuba utk jengah korang yer.. hopefully tak busy la wiken ni..
apa2 pun.. korang take care.. saya sayang korang tau.. sebab rasanya kawan saya di alam maya ni lagi ramaii dari in real life.. PEACE... muashh...
oklah back to werkk... daaaa

45 comments:

IMANSHAH said...

kat saya rindu gak ke

Kaseh said...

imanshah : ofcoz...rindu juta2..muehehe

alien said...

selamat hari jumaat

bujal X said...

hoih~~rindu kamu jugak!

^^AnGGun^^ said...

wendu sis jugak!!
ape pon selamat bhujung minggu =)

Kaseh said...

Alien : selamat hari jumaat buat kamu juaa..

Kaseh said...

bujal: rindu kamu juta2..harinih hensem tak? lalala :P

Kaseh said...

anggun : wendu kamu sis..muashhh.. happy wiken to u too..

kakcik said...

Kakcik pun sayangkan Kaseh. Take care ya? :)

Kaseh said...

kakcik : sayang kakcik jugak..waaa kaseh tadi masa blogwalk kejap nampak nick kakcik tapi tak perasan yg ni kakcik yg kaseh kenal..rupanya kakcik dah tukar profile pic... suweettttt.....meh nak hug...

-oP_ida- said...

seLamaT hari Jumaat Kaseh....

selamat behujUng mingGu...ehehe

Kaseh said...

op_ida : selamt hari jumaat buat kamu juga.. :)

miloais said...

iols pun lately bz... sempat apdet sekali jer
kekadang tak apdet oun ada gak
hak hak hak

yg penting - selesaikan keja dulu
kasik beres - baru senang hati nak ber-blogging!
tak gitu????

atty's said...

ofcoz lah rindu
hari2 refresh je blog kasen nak tunggu entry baru ..

happy weekend ..takecare..

Kaseh said...

miloais: betol2..kerja kasi selesai....baru blogwalk ngan jayanyaa..hehe masalahnya keja tak abeh2 lagi ni haha

Kaseh said...

kakty : miss u lar...happy wiken to u too kak...

eyna azmi said...

rindu kamu jugakkkkkk

maira said...

yess!! kaseh kembali.. wendu bangat nak baca celoteh kaseh.. sayang awak ketat ketat jugak tau :)

Kaseh said...

Eyna : hugsss...:)

~Rina Mazlan~ said...

Aku pun suka kat ko (tetiba) pasal selalu gak lepak kat blog aku. Ko tak sombong..

ratusiput said...

betul2...walau sesibuk mane pun ratu ttp jengah kengkawan kat blog.wajib tu.sebab satu terapi utk ilangkan stress... :)

ieda said...

akak pun winduuu :)
aah dikk rasanya teman alam maya nie lebih memahami dan caring kan :))

h4ni3 said...

wooo
selama ni otopabelish aje ekkkk

pecah rahsia! :D

DrSinga said...

ellooooooooooo....................
bizibizibizibizi eh!!!!!!?????

miss sue said...

oh saye pon rindu..lame x jln2

sissyira said...

salam

ridnu dan sayang awak juga, kwn kat alam maya ada 1000 lebih, kat realiti,10 org pun tak smapai kot.huhu

Kaseh said...

maira : eheh thanx dear.. terharu tauu..muashh..

Kaseh said...

RInaMazlan : aku suka baca blog ko..ko telus..takde kaver2...peace! syg ko gak..hehe

Kaseh said...

ratusiput : kannn..mmg terapi kan..kadang2 kalau tak jengah tu rasa missing sgt2...hehe tu yg mesti kena jengah blog kwn2 wpun tak smepat tinggal komen..

Kaseh said...

kak ieda: ya betolll.. kawan alam maya mmg lagi amek berat pasal kita..infact lebih tauu pasal kita dari yg kawan lama kat luar tuh.ehe

Kaseh said...

Hanie : hahaha yg mana entry aku agak pjg berjela tuh rasanya konpom otopabelish..haha aku mana sempat na buat karangan kat opis beb..haha

Kaseh said...

DrSinga : ya lorr doc..kebizibizian terlampau wooo...

Kaseh said...

miss sue: mana pegi lama tak nmpak..busy gak eik dear?

Kaseh said...

sissyira : kannn..rasa kawan2 alam maya lebih memahami kita..ermm maybe sebab kita salu share macam2 menda ngan mereka..kawan2 real life lak sibuk ngan hal masing2..ehh tapi kan.. kawan2 yg kenal alam maya pun ada gak tanya kabar kita luar dari alam maya..ada gak yg sms..call..maknanya..mereka mmg terbaik kan...

Ati Masrif said...

seronokkan..

bila ramai org care..

^____^

Mimy Hamid said...

aku memahami...aku pun macam tu..bukan masa tak cukup..kita yg tak cukup masa

Daddy Ziyyad said...

ya lah Kaseh...rasanya u tak aktif update blog macam biasa dlm sehari dua ni..kalau tak dlm satu hari u bleh ada 2-3 entri..:P

saya pun bizi sehari dua ni...

Kaseh said...

kak ati : dorang care lebih dari kawan2 sebenar kat luar sana tuh kak..alam maya ni jumpa pun ada yg ta lagi..tapi rasa sgt rapat.

Kaseh said...

mimy: kadang2 tu rasa macam byk menda tak sempat nak buat..kann...balik umah letih..adehh..ko lagi la dah ada hubby..abeh keja kat ofis sambung kat umah laks..

Kaseh said...

DaddyZ: tu lah pasal..mmg bz..hehe kalau tak minimum 2 entries kan..haha ni satu pun kadang2 tak sempat nak buat.. hehe..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

kaseh makcik pun sayangkan kaseh, nanti makcik update pasal cekut amos tu. semalam baru ambik gambar bersama firdaus. tunggu ye.

mummysyafie said...

nor pun rindu gak ni..bila free baru bleh BW..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku merinduimu..ting tong....kaseh pepel nak jumpa..hehehhe :P

rasp said...

i pun nowadays bz sis...
mmg tak menyempat rasanya nak jengah blog...
tu yg kkdg make it a point jengah tengah2 malam...
mmg rindu je kan kalo tak dpt berBW bagai...

mama iris said...

kite pon kalo weekend tak aktif sgt update.....rindddduuuu gak nih...