Wednesday, March 2, 2011

bengang giler, dahla ekon takdek..

badan panas,...hati panas....


korang pernah tak.. tak kirala masa belajar dulu ke..or masa tgh kerja skang nih..bila dah buat kerja/workload/thesis/closing stock/blablabla ...tetiba blackout and data tak sempat save? pastu yg bangangnya pc opis ni tak efficient macam lappy den kat umah tuh..kalau terdc ada backup takper..ni nak kena redo balik..bongok betol laaaaaa...


arghhhhh... nak kena buat balik..menci larrr...


nak beli chocolate 5 bungkus..buat ilang stress.. lalalala...

23 comments:

Daddy Ziyyad said...

dulu2 masa baru guna komputer, sebab takut data hilang, every 5 minit saya save kan data..every 5 minit, mesti save kan..

choc bagus utk hilangkan stress.Betul!

bujal X said...

hoih~5 bungkus!

meh sebungkus~~

Fatin Diyana said...

relex akak..huhu..kat opis atin sejuk je..aircond sejuk je..huhu..sje nk buat akak jeles..hehe

Dee said...

alamak..kalo dee pun stress sis..tp tulah nak buat camana..terpaksalah buat balik..sbb tu dee kalo keje yg byk2 ni..jap2 save..jap2 save..takut hilang..huhuhu..

CuCuCamber said...

kak kaseh, tu mcm nk ambik kesempatan je beli chocolate smpai 5 bungkus..hahahahahahahaha

InaAchik said...

pernah nok...
aku punyer menangis nangis tahap melalak lah!
pastu aku dah insaf, wak keje sket aku SAVE! huhhhh... scary igt pengalaman tuh!

atty's said...

Memang sakit ati kalau jadik camtu kaseh..

Chik Att said...

kaseh ... CA pun bengang ...
letrik dalam bilik ni kena trip...
JKR tak leh mai...sebab keta rosak ... woihhhhh keta korang sebijik jaaa kaaa.....(emosi gak ni)

sekamar rindu said...

salam...

ekon tak de...memang masalah kak...

nak buat kerja pun mcm terganggu je..

Ms.Lilies said...

eh cukup ke 5 bungkus tu yang...

up la sket..



errrr bleh pass sini sket
ekekekeke

maira said...

oh.. sangat stress.. pernah alami jugak.. x per kaseh.. tarik napas dalam2... hembus... cool down..

mak aii... 5 bungkus tuuuuuu..... boley abis ker?? haha.. rilek ar kaseh... buat balik, pelan2 k..

miloais said...

ekon kat opis uols ni masih rosak lagi ke???? tak repair lagi ke????

kesian hoccay!

iols penah kena - tetiba black-out - segala procedure yg iols dah type ilang camtu jer.... rasa nak menagis pun ada!

sabar hoccay!

eyna azmi said...

kah kah kah (gelak jahat) tak pe ,,, boleh ngular

Ati Masrif said...

kak ati pong kalau tension2
suka benor makan coklat...

senangkan hati pulak kan..kaseh

ehemm...ada lebih tak ^___~

iS3 DaEnG said...

ada cara leh recover balik fail yang ilang tu..try mintak tolong orang yang terror IT kat situ..:))

h4ni3 said...

tak ok lagi ka ekon kat opis tu?
syiannyeeee dia!

HaSue said...

x sempat nak save?nasib badan tul laa kan..huhu

ieda said...

wah2 sabar dikkk
choc !!!! oh noooooooooo
kalau akak nasi lemak daun pisang 5 bungkus lahhh ekekekkeke

Dinas Aldi said...

Isy 5 bungkus? mana cukup tu!

kehkehkeh!

aku plak hari ni stress tahap cipan. lepas keja pi makan kek 1 slice, spicy noodle 1 pinggan besau, teh ais & masa nak balik tapau choc ice-blended.

nasib baik aku hidup lagi ni ha :D

mummysyafie said...

kat opis nor pun selalu blackout, pc kawan2 selalu je buat hal. tapi yang nor punya so far ok je. sebab ada back up..hihihiih...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik memang berjaga-jaga bab ni, type sikit, terus save. Tapi bila pernah kena sekali, cam geram je. Terasa diri cam lalai pulak.tension, samalah kita makan cokelat.

DeLancrettLurpak said...

Masa dkt UTM dulu, ada akak tu, esok pagi dia ada final year project presentation. Malam tu, computer dia hang. Mmg histeria abis la. Sikit lagi dia nak terjun bangunan. Mmg sadis. Kami takut dah la akak tu dah extend 2 sem kot. serious kesian!

jgn terjun bangunan ek :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

me stress too sebab hari nie ngan esok jerk tinggal nak kena siapkan keja menimbun2 next week cuti...ilang stress..allalalalala