Wednesday, March 9, 2011

WW - Wordless Wednesday - Mama & Facebook :)

After solat subuh, lunch, after berkebun, malam, n before sleep :) - pandai sudaah..

19 comments:

h4ni3 said...

wewwwittttt...

cayalah mama! :D
hebat sudaaaa

mama iris said...

sape tukan amek gmbr tersebut?hehehe

Kaseh said...

Hanie : ahahahah..tu la pasall..

harinih wa bz giler la beb.. entry2 lu mlm kang wa khatamkan okeh..muashh

Cik Wanie Ghani said...

amboi aunty sakan nooooo,
mama pun ada acc jugak,
tapi blum aktif lagi,
sbb wanie masih congque lappy nie,
nanti bila dah ada lappy br,
br mama amik alih,
hiihihi

bujal X said...

hoih~ketagihan~haha~

rasp said...

mama rawwkkkk! i loike :D

Mimy Hamid said...

heheh...ketagih sudah...

kakcik said...

Jangan sampai berebut pc/lappy dengan Kaseh dah laaa...:)

Daddy Ziyyad said...

bila mama nak ada blog?

DrSinga said...

lu sudah terjebakkkk !!!!!!!!

miloais said...

mama uols main farmville ke???? or barn buddy??
hahahahah

Dee said...

xpe..kasi can dia merasa apa yg anak2 muda rasa..dia x ketinggalan..

atty's said...

bagus gak tu ..tade lah mama bosan sangat , kalau boleh suh mama buka blog pulak..

maira said...

hebat mama kaseh :)

eyna azmi said...

wahhh ..suruh la mama bukak blog pulak kaseh

sekamar rindu said...

salam...

hebat kak kaseh....

Cik Ina minat Do do Cheng said...

terror lah orang sekarang ni tua muda ada facebook, blog bila lagi?

Ati Masrif said...

penangan FB gitu..

huhu ...

mummysyafie said...

hebat la mama kaseh..siap berchat lagi tu.