Saturday, March 26, 2011

Malam ini - EARTH HOUR


Malam ini jangan lupa - 8:30- 9:30 malam.. shutdown semua lampu and any electrical goods ya..
kita beromantika di amour malam ni..di bawah cahaya lilin... tapi pastikan berhati2 kalau pasang lilin tuh....

daaaa.......


p/s: sejukkan bumi kita seketika.... hanya sejam saja.....

16 comments:

iS3 DaEnG said...

tak dapat nak join...huhuhu.. ada even ini malam kalo gelap menggagau la orang tengah bekerja ni...hahahah

Daddy Ziyyad said...

earth hour patut buat hari hari..elektrik pun jimatttt :P

Kaseh said...

is3daeng : haha sini umah bergelap..tapi tv on ..lappy on..kipas on.. haha

Kaseh said...

DaddyZiyyad : betol kan.. tiap2 hari ada time limit leh bukak lampu hahha.. sampai kul 11 je satu malaysa takde lampu.. :P

Cik Ina minat Do do Cheng said...

tak nak, cam mana makcik nak bukak lappy, makcik nak pergi blog kaseh.cam mana? tak 1 jam panas.he he he

Kaseh said...

cikinadodocheng.. muehehe kitaorg ni pun sama kak..kat umah ni gelap lampu jek..yg lain on gak..ahaha

Dinas Aldi said...

yeh yeh dah berjaya dah tutup lampu sejam! lampu ja tutup, kipas bukak kihkih

sekamar rindu said...

salam....

heheheheh..suka komen kak dinas tu...

:))..sr lak..lampau tutup.tapi air corn buka..:)

Cik Wanie Ghani said...

Dah buat dah smlm wpun korang smlm nyakat wanie,
nantikan entri itew,
mencikkkkkkk

eyna azmi said...

on line dalam gelap semalam ..nasib baik lappy dah cas awal awal

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku layan tido...heheheh

maira said...

tutup lampu sejam... tapi tv kena on sebab bebudak tak mo duduk dendiam huhu...

rasp said...

tiap2 tahun kita celebrate nie kan sis...best bergelap nie jeng jeng jeng...

mummysyafie said...

percaya atau tidak..nor tak tahu pun ada earth hour. sebabnya sibuk kerja luar sepanjang minggu. perasan bila gi alamanda semua SA pakai baju earth hour ni.

Ati Masrif said...

time ni kak ati tengah
berseronok2 di PD

terang menerang lagi...hihi

h4ni3 said...

time nih sebbaik hcmc tak buat earth hour gak
kalau tak, bergelap la aku nak sopping
haha