Sunday, March 6, 2011

mekap2 bersama amy..

amy wif suri baby..



harinih ada class mekap bersama adik den si amy.. actually si amy tiap2 minggu ada class..tapi saya malas betol nak join hahaha.. nama je adik pandai mekap tapi si kakak tak gak pandai2 :P

tapi harinih nak join sebab ada kakty n anak daranya.. semlm amy dok carik model utk demo mekap classnya..so den pun tanya la kakty, nurul boleh tak jadi model..dia kata ok ..alhamdulillah.. dapat jmpa kak atty lagi..mueheh..mula2 ajak si nogha..tapi dia lak ada sedara datang..takpe..len kali nowa ehh..

so kang kalau tiba2 den gedik nak bermekap n kalau jadik lawa..den tempek la gambo lam ni..kalau hodoh then taun depan baru den tempek yoo..

nati one day ingat nak buat kelas mekap la.. utk kawan2 den je kans.. ada sapa2 berminat ker.. kita main mekap2..mueheheh.. nati den invite eh..sebab limited 7 org jek.. tak muat studio :P
sambil2 belajar buleh main ngan suri.. :)

24 comments:

h4ni3 said...

wa mau bilaja

tapi aaar... wa segan maaaa
wa punya muka tak cantik... wuwuwu~

Kaseh said...

hanie : ngaderrr..lu cantik laa..natural beauty..nati wa invite lu belajar sama2 eik...mueheh

Dinas Aldi said...

fulamak cantiknya adik ko beb!

aku kalau keja opes, mau gak aku mekap kaw2. tapi keja cikgu ni kena jalan sana sini, kena kejar budak lagi, habeh berpeluh2, cayaq mekap aku, kahkahkah! tapi lepstik aku tak tinggal, musti adaaaa!

ieda said...

walahh cumeinya adik kaseh .. lain dari kaseh lah :))

kakcik said...

Cantiknya Amy... mesti Kaseh pun cantik, kan? :)

Cik Wanie Ghani said...

x sabar nak tgk anak dara kak tty selepas dimake upkan,
hihihihi:)

atty's said...

Terkejut memula kty smpi nengok suri,ingat anak patung

Ms.Lilies said...

aku xminat make up huhu...xtau apsal..last make up adalah 2001 sewaktu kawin hehehehe..



pssttt...aku baru katam entry ko yg aku miss....geli hokeh gambo cekelat last tu hahahahaha....bengong!

Farra Dhelina said...

ctknya amy tu kak..

eyna azmi said...

cantik nye ....

Ati Masrif said...

macam cina muka adik kaseh

kak ati nakkkk joinn...
ajak yek...nak sgt make-up2
best..hihi

Kaseh said...

Dinas : aku pun malas mekap kalau g keja..takat lipstik je..tu pun after lunch dah hilang terus..heheh

Kaseh said...

kak ieda : adik kaseh mmg comel kak. kaseh je yg gemokk hodoh :(

Kaseh said...

kakcik : adik kaseh je yg cantik kak.. kaseh tak cantik pun...kalau kurus insyaALLAH cantik..haha ni gemok gilerr kakk..

Kaseh said...

wanie : hehe anak kakty dah mmg pandai pasal mekap kan..tadi sennag je nak mekap dia n dia buyk tnaya kalah org yg datang belajar hehe

Kaseh said...

kakty : eheh suri mmg camtu..dahla dia tak mengiau..tu yg org ingat patung tuhh...

Kaseh said...

mslilies : wakakakak gambo last tu mmg bengonggg..

Kaseh said...

Farra : thanx dear..amy mmg agak cantik la jgk..kakak dia je yg tak cantik lngsung.. uhukkss ..

Kaseh said...

eyna: sapa cantik? aku ke? muehehehee.. :P

Kaseh said...

atimasrif : papa kitaorg mmg ada campur cina kak.. si amy yg ikut dia sket..kaseh takpun..hahah

rasp said...

akak nie keras tangan...
tak pandai makeup walopun hati nie meronta2 nak makeup tau...

*Miss Geli^ said...

ckp dah lambat..menci taww...

nak la sekali nanti mekapmekap..kak ty pun join kelas takde nak gtau kan?

mummysyafie said...

alahai..naper kak ty tak ajak nor. nak join gak

Mimy Hamid said...

aku nak belajar mekap ngan amy gak...dan nak jumpa ko gak..bila free ni ek