Sunday, March 6, 2011

Nak header baruu... :(

Ada sapa2 baik hati tolong buatkan saya header baru

boleh? macam bosan jek kan header nih.. sedih jek

tgk... :(


agak2 ada ke sapa2 yg betol2 faham saya and boleh

buatkan header yang sesuai ngan saya..


Ciri2 utama :

* tengah diet*
*seorang yg jiwang*
*suka kanak2*
*suka kucing*
*suka kaler pink*
* yg lain cer teka*

ada yg berani tolong buat?




10 comments:

InaAchik said...

kalo dah berderet cenggini senarainya... bkn ciri utama lg kak! poning designer nk design segala mak nenek ciri ko nak tu... ;p

*lariksssssssssss~

sissyira said...

salam

dasyat tu syarat2 dia,,tak terimejin syira ni..hihi

kakcik said...

Header blog kakcik tu pun Anak Ulu Cheka tolong buatkan. :)

Kaseh said...

inachik : wakakakka tu la pasal kan.. ehhe nati aku kosongkan part ciri2 tuhh

Kaseh said...

sisyira : hehe senang sebenarnya..buh ajer gambo kucing, gambo luv2, gamba pmpuan comel gemuk.. jadik kot..hahaha

Kaseh said...

sisyira : hehe senang sebenarnya..buh ajer gambo kucing, gambo luv2, gamba pmpuan comel gemuk.. jadik kot..hahaha

Kaseh said...

kakcik : anak ulu cheka eh...dia nak tak buatkan org lain kak? hehe

rasp said...

aiyoooo criterianya byk....
camne nak tlg buat...
akak nye pun sempoi2 je...

atty's said...

kalu suh si akak yg buat ..kang katun2 je kuar..

eyna azmi said...

hahahaaha... nie mesti kes jelos tengok header baru aku nie .... muhahahaah
insyaallah aku try ... tapi x janji tau