Saturday, March 26, 2011

sapa tuh? :P


A visitor from Ho Chi MInh CIty... hahaha macam den tau jek sapa tuh.. g holiday pun bleh singgah blog den.. sayang kamu juta2 la Hanie.....

balik nati jgn lupa bawak ole2 yaa.... hehe

21 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

ooo dr hanie, tak pergi blog makcik , nanti dia. tak aci tau.tak aci tau hanya tutup lampu.larikkkkk

Cik Ina minat Do do Cheng said...

ooo dr hanie, tak pergi blog makcik , nanti dia. tak aci tau.tak aci tau hanya tutup lampu.larikkkkk

Dinas Aldi said...

waahhh dia sayang habeh kat ko beb, hehe

Kaseh said...

cikina : dia jengah gak tuh hehhee...

Kaseh said...

Dinas : haha dia rajin singgah tuh.. aku pun syg dia ngna ko gak..ngan semua2 kawan2 aku.. wehh ko takde FB je beb..

ratusiput said...

wah...mmg setia tu... :)

Kaseh said...

ratusiput : aik tak bobom lagi? hehehe

kakpah said...

dia tengah enjoy perabeh duit tu..

Kaseh said...

kakpah : betol tu kak..haha rambang mata member kat sana tuhh...

Madam Sooyaree said...

Pergh.. tebal sungguh kasih sayang itu.. jelesss...

Kaseh said...

sooyaree: hahha huda...ai sayang yu juta2 jugak.. syg sama itu tecik aiyu juta2 jugak...

sekamar rindu said...

salam..

hebat kak...:)) walau di mana pun dia berada...pasti akan singgah blog kak....

untung kak..

Cik Wanie Ghani said...

hahahahahahhaha,
nanti ada pengunjung dari London plak tau,
lalalalalalalalalaallalalaa:)

eyna azmi said...

blog kau best sebab tu lah orang suka ... aku pun suka gak

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah...klu dapat FM jangan lupa kengkawan taw..hahahah :P

maira said...

pembaca tegar blog kaseh tu... :)

Daddy Ziyyad said...

best jugak letak mende alah tu kan...nak tgk ada tak org israel baca blog..~hahaha

rasp said...

sesungguhnya setia tul dia kat u :)

mummysyafie said...

wah..mesti peminat blog Kaseh yang tegar tu

h4ni3 said...

hahahaha
best kan?
tetiba ada visitor dari vietnam
kikihkih

Ati Masrif said...

eh..nak letak jugak ah..

bestlah...kot2 ada dari marikh ke :)