Wednesday, March 16, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - Mana tak Gemuk!!

Chewing gum ketika mengantuk & mengelakkan nafas berbau, mix nuts, choc & cornflakes bila kebuluran, Asam bila mual2.. lalala

Dalam Fridge kat pantry office... semua bukan saya punya..tapi saya boleh minum bila2 masa.. oh ya..kat freezer atas ada icecream.. lalala ..
malas tunjuk tpt food... sbb bykkkkkkkkkkk makanan...
okeh the end.. saya bizi... daaaa...

24 comments:

*Miss Geli^ said...

freezer ada iskerim?

bukak anw tu, campur aiskerim..ya allah..sedapnya...

ni peti ias opis ke? jadah banyak sangat air tin ni?

nak air anw tu dah le

Kaseh said...

nowa : ha ah ni peti ais kat opis..haha tu aku amek gambo time tak penuh.. kalau takkk..penuh ngan bermacam2 air.. ehh ko bg idea bagus la..nati aku nak carik icecream vanilla..mkn ngan anw sedapp kan..

bujal X said...

mak oi bahagianya kalau ada peti ais tu kat rumah~~

eyna azmi said...

uiks ... opis ke kedai nie ..?

alien said...

nak keje situ~
hahaha

kat opis sini peti aisnya.. "0"
xde isi

-oP_ida- said...

penuh tuh dalam frezz...

kalO kat opis cheq...apa pun tarak..peti aih Kosong ja...ehehehehh

Kaseh said...

bujal : haah mmg bahagia..pastu hujung taun cek doc ada kenc manis..lalala..

Kaseh said...

eyna : kedai pun bleh gak haha...

Kaseh said...

alien : hahaha meh meh keja sini.. ada pat kosong kat meja pantry tuh :P

Kaseh said...

op_ida : elokla kosong yang oiii.. yg ni punuh sgt..sebab tu ceq makin gumuk.. hehe

ratusiput said...

hehehe...kalau pantry camni kena byk2 tahan napsu la ye kaseh... :)

DrSinga said...

saya nak lepak2 kat pantri awak lahhh gini....
:)

atty's said...

mak aii..mcm2 ada ..beshnya kaseh..
kalo ada depan kty tu..den dah balon semua

kty pun bz minggu ni tp blogwalking gak bila bosan

Mimy Hamid said...

ni opis ke restoran...jeles!!!!!!! sapa provide beb..huuhuh bestnya lelagi dgr aiskrim..alergic

TopsyTurvyMum said...

A&W float!!
tetiba air liur menetes!!

rasp said...

mak aihhhhh bestnya fridge opis u nie...
leh tak i gi lepak kat pantry ofis u hahahahahaha

mummysyafie said...

untung nya kat pantry ada bekalan macam tu..nak kerja situ la

h4ni3 said...

banyakkkk tuuuu stok
ni nak keje ke, nak makan nih?
:D

mama iris said...

hamhamhambooiiiii.....sonok la p keje mcmtu....ini lah yg patut dicontohi oleh boss2 seantero duniaaa..muhhahha

maira said...

va va vooommmmmmmm... pakej yang cukup lengkap nie... kalau maira memang tak boleh tahan godaan semua makanan tu huhuhu

Daddy Ziyyad said...

ni opis ke kantin??

:P

Dinas Aldi said...

mak aih, meriah bengbarang dalam peti ais opes ko, beb!

DeLancrettLurpak said...

best gile opis kaseh!! i like!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhhhhh terbaik penuh makanan kan..klu kat opis aku nie..harapkan makanan yang ada atas meja aku jerk la...huhuhuhu