Monday, March 14, 2011

Entry berpassword : luahan rasa kaseh (password mintak kat saya yer )

38 comments:

atty's said...

Berat mata memandang,berat lagi bahu yg memikul.
Allah menguji kita,kerana dia tau kita mampu..sabar ye kaseh..

Kaseh said...

kak atty : selagi kaseh daya menanggungnya..selagi tu kaseh bertahan kak.. insyaALLAH..

Madam Sooyaree said...

Kaseh, nak password!!!

azharr said...

eh ada password...takpelah rahsia kot..hehe

Ms.Lilies said...

Sabar beb sabar...
Memang sabar tu perit tp hujung2 hadiahnya sungguh tak ternilai...

Walau aku paham tp ko yg menanggungnya dan ko yg lebih merasanya....

Doa jangan putus ye bebeh..
Moga ko xstress salu



Jgn stop blogging nnt aku rindu ;)

sekamar rindu said...

salam..

moga kak dirahmati Allah swt hendaknya..

DeLancrettLurpak said...

Kaseh, saya nak password! hehehehe

Kaseh said...

Madam sooyaree : dah email kan... :)


azharr :kalau nak baca bak sini email..


MSlilies: insyaALLAH..thanx beb..


Sekamar rindu : wsalam.. ermm t.kaseh SR


Delancreetlurpak : bak email kaseh bg password tu..hehe

Kaseh said...

Kawan2, kalau ada yg nak baca, tinggalkan email anda kat sini eh..nati kaseh emailkan password.. entry ni nothing special cuma luahan rasa jer...

TopsyTurvyMum said...

salam kaseh:)
nak password r_adliah[at]yahoo[dot]com[dot]sg

Thanks:)

kakcik said...

Kakcik nak password. Emelkan kat kakcik ye?

emzekjay@hotmail.com

Terima kasih, Kaseh adikku.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

kaseh , makcik tak faham.nanti email makcik apa yang kasih maksudkan.

kakcik said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sue said...

Kak Kaseh..sue pun nak password gak..
ibh_sue@yahoo.com

maira said...

nak password :)

h4ni3 said...

nak jugak! nak jugak! hahaha

pm kat fb yer..
pastu ajar skali tau camno nak buat entri berpassword nih :D

sahromnasrudin said...

ape passwrod itu..anta ke sahromnasrudin@gmail.com ya..

h4ni3 said...

orang kalau dah busuk hati, memang susah nak bersihkan balik kan.. memang Allah dah tutup pintu hati diorg agaknya

maira said...

sabar ye kaseh.. jangan patah semangat... susah nak duga hati manusia...

betullah mcm kata atty, bera mata memandang berat lagi bahu memikul..
sesungguhnya Allah menguji hamba yang amat dikasihiNya .. :)

Kaseh said...

Terima kasih semua...alhamdulillah lega rasa dapat luahkan apa yg terpendam lama..

DrSinga said...

mana header baru !!!!!!??????

Kaseh said...

Drsinga : haha jap2 tak reti nak pasang.. :P

ratusiput said...

nak jugak passsssssssssssword kaseh... :)

InaAchik said...

aku nk jugak passwordnya... :(

sue said...

Tu la sikap manusia..Hope akak sabar ya..Ingat Allah sentiasa ada bersama kita...
Emm..sedih tau..huhuhuhuhuhu

mama iris said...

jgn stop blogging ye kak...at least akak dpt gak luahkan e\dgn cara mcm ni..dah tau nk buat entry berpassword mcm ni kn....lantak mulut2 jahat cm tu....1 hari nanti akan ada jawapannya.....

InaAchik said...

hanya SABAR sajer yg aku mampu katakan... tapi apa sgt nasihat mata yg memandang sebab yang memikul sengsaranya kamu dan familymu...
namun, sbg kawan, aku doa yg terbaik utkmu dan ibumu...
biar Allah balas kejahatan mereka2 yg lahanat tu!

Mimy Hamid said...

nk baca camner...nok ajar buat password gini...

Mimy Hamid said...

NAK BACA KASEH...

Daddy Ziyyad said...

email me the pw pls

Mimy Hamid said...

sabar dan tawakal..hikmah akan muncul jua satu hari nanti...

Madam Sooyaree said...

Baca pagi tadi, ni baru nak komen.

Yang, bawak bersabar k. Orang macam tu memang wujud di muka bumi ni. Kalau tak cukup dengan apa dia boleh buat, dia libatkan bomoh pulak.

Kimsalam kat mak Kaseh. She's a strong woman, that I can tell :)

Ati Masrif said...

kaseh ..

kak ati nak password

1st time ada password ni

Dinas Aldi said...

Kaseh, kuatkan semangat! don't give up! betul, biar Tuhan saja yg membalasnya.

tapi sementara tu memang sakit jugak menanggungnya kan..aku boleh tahan kalau orang buat pada aku tapi TAK BOLEH TAHAN LANGSUNG kalau orang buat pada mak aku.

DeLancrettLurpak said...

hamimahujir[at]gmail.com..

silela hantar password, hehehe
thanks

mummysyafie said...

nak password..nak password..boleh ke?

eyna azmi said...

baru dapat baca ,... mmm sabar la kaseh ... berat mata memandang berat lagi bahu memikul ..aku faham perasaan ko ... sabar ya

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

email kat FB password please...please..please....