Thursday, March 24, 2011

Harinih nk Intai org saja..


assalamulaikum cinta hatiku semua..

pagi ni takmo buat kerja..takmo update blog..takmo segala2nya..

nak blogwalking je..buleh?

so readyy saya nak terjah blog kawan2 je arinih.. rasa mcm byk giler termiss entry korang..

daaaa..

tak lupa juga thanx eh buat kawan2 yg doakan saya..alhamdullillah harinih ok sket dari semlm.. :)



20 comments:

kakcik said...

Catatan yang keluar ni tidak tidak kita sebagai catatan untuk hari ini, ya? :)

eyna azmi said...

intai jangan tak intai

IdaShah said...

buleh...sila2 lah ke rumah kuning huhuhu

NM02 said...

nampak kat traffic awak dah intai saya... hehehe

makaceh

bujal X said...

jangan intai saya.

saya tak pakai seluar dalam~

haha~~~

miloais said...

uols dah ok ke nok???

'tuai padi antara nampak
esok jangan layu-layuan
intai kami antara nampak
esok jangan rindu-rinduan.....'

heheheh
lagu yg iols suker

atty's said...

hari ni bz skit.tp dlm bizi nak gak jalan2 blog kawan2.

-oP_ida- said...

akak dah ok kaaa????
akak toyse museum tuh kat penang nie..mai..mai laa sini..cheq bawak kak p..ehehehehhehe


jgn lupa nuh intai bloq cheq sama..ehhehe

gadisBunga said...

dia punya taknak update blog tu dah jadi satu update baru. heheheh~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

jgn lupe kunjung blog sy..kalau sudilah yer ^_^


TENGGEK KUALI PANAS ATAS TANGAN BAYI

Cik Ina minat Do do Cheng said...

patutlah kaseh intai blog makcik seawal pagi.

h4ni3 said...

takmo update.. tapi dah terupdate jugak kannn

mama iris said...

silap intai mata merah tau...jaga2...hheehe....

Ati Masrif said...

terjah jangan tak terjah yek


tak sampai pun blog kak ati lg


^_____~

sW33tdARLiNG said...

terima kasih kerana menerjah... hehehe

saya tak boleh biar orang terjah saya tanpa balasan...

mummysyafie said...

ni dah kira blogwalking la ni dear..

sekamar rindu said...

salam....kak,

terima kasih intai blog SR...:))

moga sihat2 selalu.:)

Dinas Aldi said...

semoga terus sihat, Kaseehhhh!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ko ada intai aku dak beb?? hahahah :P

maira said...

alhamdulillah, kaseh dah ok.. maira pun baru ada selera makan... teruk pulak demam kali nie.. nak BW jugak nanti, insya Allah..

hepi BW kaseh :)