Friday, March 4, 2011

Terangsang ker?

Tadi singgah blog BUJAL yg lagi satu .. citer pasal chocolate.. byk betol stok cokelat si bujal ni.. kalah den..



pastu ada komen dari Gedek ... gedek kata :


Betol ke choc boleh merangsangkan nafsu seks anda ?


saya mmg chocolate addict... adakah saya selalu teransang bila mkn chocolate... ? ye kott..



nikmat woo dpt mkn choc...


chocolate cheese cake...





chocolate cookies... esok nak g alamanda g famous amos..






hot chocolate wif whip creamm..yummy beb..





chocolate spa? wth..tak sanggup..





chocolate tanda kasih sayang.. selain dari bunge..

tapiii yg kat bawah nih.. den tak sanggup nak mkn.. wpun dibuat dari chocolate...
v







MEREPEK JERRRR!!!
gamba ni hasil dari google mencari chocolate tadi... hahah mengong!

p/s: macam takde rupa menda lain ko nak buat chocolate eik..

39 comments:

atty's said...

love chocolate so much ..

wahahhahahahha tak tahan gambar yg last tuh

alien said...

uish~
18sx blog ni

Kaseh said...

kakty : choc besh kan kak..gamba last tu mmg takleh blah..haha

Kaseh said...

alien : kamu bawah umur eik.. :P

Daddy Ziyyad said...

wakakakaka..

gambar last tu tak bleh blah....

tanpa coklat pun, boleh terangsang..kamu tahu? :)

Kaseh said...

daddyziyyad : wakaka tu la pasall terkejut gak tadi masa gugell..tersengeh2 den sorang2 tadik ahaks.. tanpa cokelat camne nak rangsang? :P

Cik Wanie Ghani said...

alamak,
wanie adalah pencinta cokelat,
mcm mana tue kak...
hahahahhaha,
gambar last tue yg x tahan tue,
wakakakakka

rasp said...

me pun chocoholics tapi kan...
kalo bagi gambar last tu...
i tak rela u hahahahaha...

InaAchik said...

aku pon suka cokelat tp terpaksa catu... & terpaksa tahan nafsu... takut terlebey teransang! hahahhaa~

h4ni3 said...

fulamakkk

ada tak chocolate spa tu kat malaysia?
mau aku buat2 lemas masuk dalam tu
hahaha

maira said...

suka makan coklat.. letak dalam mulut, biarkan dia melt slow2 dalam mulut sambil hayati rasa yang sungguh enak... tapi...sangat x bleh blah choc yang last tu... hahaha...

sissyira said...

salam

kita penggila coklat tegar...haha,,satu balang pun boleh hbais dalam beberapa minit je.bukan makan ni pelahap namanya..hihi

bujal X said...

saya nak coklat yang last tu.

eyna azmi said...

wowowow ..tutup mata tutup mata ..aku budak bawah umur .... tersilap plak masuk sini ...hahahahaa

mummysyafie said...

ya ampun..gambar last tu geli nor tengok. sapa agak nya nak makan coklat tu erkk

Dee said...

hahaha...golak bosar aku tgk gambar last tu..

ieda said...

sibbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb baik x minat choc ..
adoiiiiiii choc SPA !

huuhuh x menahan last pic tuuuu .. adehhhh nie baru teransang SEXSSS !!! ekekekek

Ati Masrif said...

suka coklat gak..

tapi tak tau pula boleh terangsang ke...

boleh hiburkan hati...yesss

Dinas Aldi said...

ooooh makan coklat boleh meransang nafsu seks eh? bila cek makan coklat, rasa hepi lompat2 je, takda teransang nafsu seks. mungkin sebab cek tak kawin lagi kot, ngeeeee!

gambar last tu tengok celah2 jari, kahkahkah!

DeLancrettLurpak said...

eeee bujal? Anda gay anda ok kah?

yg last tu kalau choc takpe lagi, kalau eskrem bentuk itu? ahhahahahah

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Kaseh akak sama cam Bujal nak yang last. Yang pelik, best tau.khe khe

gadisBunga said...

gambo last gambo ape weh? dah refresh banyak kali ni taknak appear jugak. nak tengok!!!! huwaaaa!!!!

Kaseh said...

wanie : wakakakkakaa.. :P

Kaseh said...

Rasp : ai pun tak relaa tauu..mueheheh

Kaseh said...

inaAchik: haha kalau ko teransanbg takper.. ada org leh tolong :P

Kaseh said...

Hanie : laa ko nak choc spa tuh...aku terasa2 melekit badan bila tgk gamba tuh..muehehhe

Kaseh said...

maira : kalaula kan maira dapat choc last tu..agak2 apa maira buat..haha larikksss

Kaseh said...

sissyira : kita serupaaaaaaaaaaaa..hehe

Kaseh said...

bujal : kamu mahu sungguh2 kah? nati den belikan ehh.. :P

Kaseh said...

eyna : wakakka hampeh jek ko..

Kaseh said...

mummyshafie : mmg geli pun tgk..tak sanggup kann nak mkn..

Kaseh said...

DEe : wakakakakkaa.. :P

Kaseh said...

ieda : hahaha sorry kakk..tak sengaja nak meransangkan org nih..

Kaseh said...

ati masrif : choc bleh hilangkan stress kan kak..siyess...

Kaseh said...

Dinas : wakakak tgk celah2 jarik ehh..adehh..

Kaseh said...

Delancrettlurpak : hahahah jap nak imagine kalau menda tu jadi icecreamm....haha tak sangguppp

Kaseh said...

Cik Ina dodocheng : kalau akak yg suka yg last tu kaseh faham lagi kak.. ni bujal...pelik tuh..hahaha

Kaseh said...

Gadisbunga : adoii..tak nampak pun takpe..hehe nati ketumbit mata takmo bertanggungjawabb :P hahah

gedek! said...

Cokelat yg last tu "Melt in your mouth, not in your hands"