Wednesday, March 2, 2011

sayang korang ketat2 :)


pada empunya nama2 diatas.. especially Sekamar RIndu , PurpleliciousLOve , Cik Ina MInat DO DO cheng dan Mama_Iris , ( yg tak disebut takyah bg address dah..saya da ada address anda hehehe :P ) sila bg alamat anda pada saya yer.. yg mana ada FB bleh la msg je kat FB..kalau takde boleh la email kan mailing address anda pada saya yer.. sebab...


saya nak ajak korang belajar buat cookies... nyummm..








sesungguhnya..saya sayang korang ketat2... yg mana takdapt nak belajar buat kukis ni..lain kali ehh..saya tahu korang pun sayang saya...hehehe

17 comments:

atty's said...

kitaorg semua mmg sayang kaseh jugak

kakcik said...

InsyaAllah, lain kali bolehlah kakcik belajar pulak dengan Kaseh, ya? :)

Ati Masrif said...

dapat tengok pun jadik ler..

cayang juga...hihi

bujal X said...

so sayang saya longgar2?

hoih~

Kaseh said...

kakty : syg kakty gak.. :)

Kaseh said...

kakcik : yaaa next month mana tau kita belajar buat kapkek ke kan..hehe

Kaseh said...

ati masrif : lahai kak..saya syg kakak juga..

Kaseh said...

bujal : syg kamu dabel ketat..sebb kamu gebu..lalala

h4ni3 said...

wallahhhh...
nak gi blaja kat mane ni?
jadi tokey kukis la aku pasni
miahaha

maira said...

sayang kaseh ketat ketat jugaks :)

Daddy Ziyyad said...

jommmmmmmmm belajar buat kukis

Fatin Diyana said...

ala..nk belajar jgk buat cookies

mummysyafie said...

alamak..nor takde lam senarai ke? takpe..nor tetap sayang kaseh ketat2 gak..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

yeah yeah dapat cookies tu. kat mana makcik nak email ni.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeyeyeyeyeyye xnak courier nanti pecah..nak jumpa ko face to face...allalalalala demand kan...:P

eyna azmi said...

eh nama aku ada sekali la .... TQ kaseh ..selalu jek bagi aku give ...

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

nk syg jugak..hahaha