Wednesday, March 2, 2011

selamat malam milo...

assalammulaikum..

Harinih terasa letih sgt2..dgn stress kerja byk..biasala nak kejar dateline... ekon lak takde.. (tapi tadi dah service dah ..sejukkk alhamdulillah) ..pastu tgh halfway nak siap kerja..tiba2 blackout dah pc bengong kat ofis tu zaman tok kaduk mana ntah..takde autosave pastu takleh nak recover...mmg stress lah..

stress2 pun lunch ttp makan..tapi tak byk la..sebab den dah belasah lontong masa break kul 10 haha.. so lunch tu buat syarat jek kuar mkn padahal kenyang.. malas duk ofis punya pasal..

ptg tu ekon dah sejuk..settlekan keja pelan2..alhamdulillah hampir siap..haha lum siap lagi tuh :P

pas balik keja tadi.. dok tergerak nak pegi membelai diri..lama tak buat facial n spa.. so jenuh gak la carik kat area nilai tuh..akhirnya jmpa..alhamdulillah..muka dibelek..siap tertido berdengkur lagi tadik..hehe

sampai umah dah kul 8 lebih.. mandi2 mamam.. pastu ingatkan nak la blogwalk..ater byk umah kawan2 tak sempat nak jengah siang tadi..nak balas komen lagi laaa tak sempat.. tgh dok klik blog org tiba2..

``longggg ajar mama bukak facebook ni.. macam mana nak chat nihh?``

ahh sudah..mama dah jerit dari dpn hahah..mintak ajar dia chat kat facebook.. yerlaa org baru bukak facebook semlm..sudah tentu beria2..haha mengintai anak2 beliau..

maka gigihla saya mengajar mama..mana nak cek notification semua tuh..macam mana nak chat.. pastu dok add semua sedara mara cucu2 sedara semua dia nak add.. saya sendiri pun tak add semua sepupu sepapat..FB saya semata2 kawan2 blog je ramai dalam tuh.. tapi ni mama dah add semua sedara mara..makaa terpaksala den mengadd mereka2 juga... uwaaa tiada privacy sudaa..:P

so sudahnya tak sempat nak berblogwalk.. mata dah nantok..takpe..akan diusahakan melawat gak jap lagi.. kalau tak sempat..weekend ada apa..ehehe..

sib baik mama upah milo....thanx maa..

Milo taburr....hehehe ....takdela den minum ais mlm2 gini.. mama buatkan milo panas.. tapi saje je kidnap gamba kat gugel...nampak sedap je kan milo tabur nih..haishh..

okla..nak visit blog korang jap.. kalau tak sempat kita sambung esok naa.. nitenitee.

25 comments:

Cik Wanie Ghani said...

akak,
tq pasal td,
wanie dah kembali ok,
wpun ada lagi sisa2 kesedihan itu,
hurm...

mama pun buatkan wanie milo,
huhuhuhu...

~hugs~

b a m b a m ' s said...

sedapnya milo tabur tuhhh~! meleleh air liur..uhuk~

http://bambam-story.blogspot.com/2011/02/saper-suka-milo-tabur-angkat-tangannnn.html

selit link skali..hahaha..:P

sekamar rindu said...

salam...

hehehe..bestnya kak..milo tu....

maira said...

waa... mama pun dah ber fb, n dapat baek punya upah tu... pic milo tabur tu siyesly sangat menggoda :)

kakcik said...

Milo adalah minuman kesukaan kakcik. :)

bujal X said...

hoih~lepas tu minum air masak tak??

nanti sakit tekak~

Ati Masrif said...

kaseh,

minta tolong skit..
kak ati pong tgh cari tmpt facial
kat mana kaseh facial tu..
ok tak..bg fone no.

TQ dear

ieda said...

dikk mmmmm sedapppnya layan milo mlm2 kan .. nak2 milo ais KAW !

atty's said...

terliur kty nengok milo tabur..tuh ..huhuhuhuhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhh air ko beb...terliur aku tengok......

Daddy Ziyyad said...

selalu baca pasal milo tabur ni..
tapi setiap kali buat air milo, asyik lup ajer nak tabur milo~ haha

h4ni3 said...

itu kita panggey...

MiLo DiNoSoR!
betul! pes taim jumpe masa gi singapore dulu

Kaseh said...

wanie : takmo sedey lagi ok.. :)

Kaseh said...

bambam : sedapp kannnn milo tabur nihh...nyummmm

Kaseh said...

Sekamar rindu : mmgg sedappppp....

Kaseh said...

maira : tu la pasall terasa macam nak buat je nihh..

Kaseh said...

kakcik : akak suka..kaseh pun sukaa hehehe

Kaseh said...

BUjal : yaaa sudah minum air masak..kalau tak terasa macma adagumpalan di tekak..naper eikk..

Kaseh said...

ati masrif : nati kaseh bg akak eik..dia dkt ngan nilai square...

Kaseh said...

kak ieda : milo ais kaw...pastu akak tabur lagi milo atas dia..walaweii kak..gerenti gemuk ..hehehe

Kaseh said...

kakty : erkk akka takleh terliur..akak ngah diet tuh

Kaseh said...

purpleliciosn : aku sendiri tgk balik dah terliur nih wakakak..

Kaseh said...

Daddyziyyad : try la beb..sedapp....macam hotchoc ditabur cocoa powder gituuu...laalala

Kaseh said...

hanie : kat spore panggey milo dinosour eik....maybe sbb milo dia mengunung kot..hahhaa

eyna azmi said...

alahai bestnye milo tabur ..
wahhh bagus ko kaseh ..ajarkan mama ko facebook ..pasni suruh mama ko buka blog pulak