Thursday, March 31, 2011

Busy, Gambar itu, Top & Lucky :P


salam semua...

ampun dan maaf sebb lama tak jengah blog korang.. ala baru 2 hari kan.. saya mmg teramat sibuk ..sgt2 le sibuk.. biasalah month end.. closing kan... :(

pastu ada event kat opis nih..tu yg agak kelam kabut sket.. anyway semlm rasanya sempat saya update gambo seketul je kan.. yg suh korang teka tuh.. haha sebenarnya gamba ni haa...


ehh bukan yg ni..ni baru kotak dia... tapi ...



yaaa gamba macaroons ni haa.. hehe yg mana teka reben2 tu kira dekat2 betol la kans..
comel2 kan macarons nih.. order dari siapa kalau tak bukan CIk Min Macaroons kita ler..
ya saya order goodie pack macarons ni utk event kat opis dan juga... utk kamu.. my top comentators... ermm den tak mampu nak beli sorang sekotak ater korang pun tahu macaron ni wpun tecik tapi agak mahal hahaha... so den bagi la sorang 4ketul boleh? bg jamah rasa jer..hahha kedekuts tul si kaseh nih.. ala atleast dapat gak korang rasa apa yg den dah rasa kans.. mueheheh




suka betol saya tgk macaroons ni..comel2 jek.. nak mkn pun sayang.. kalau tak silap gamba ni kot yg saya amek closeup utk korang teka..muehehe




anyway a zillion thanx to CIkmin kerana sudi layan kerenah saya..mengorder 120 goodie pack comel2 nih.. lebih kurang 240 pieces! siap tahap kerisauan maksima beliau takut macaron yg dideliver hancur..tapi alhamdulillah..macaronnya selamat sampai and tidak ada cacat cela pun..takat jem comot2 sikit tu bleh dimaafkan..dun worry cik min... perfect delivery maa..

okeh now ni den nak kabor... utk 10 org top komentators den akan bg sorang 2 pack macaroon comel nih.. ada la dlm 4 bijik je korang dapat rasa (cukup kot 4 bijik sorang..takleh lebih2 nati kena kencing manis wakakka ) .... tapiii...

den akan buat satu lucky draw.. utk semua sekali... top komentars dan juga readers yg lain pun bleh join.. dimana anda akan dapat sekotak Macaron cikmin delivered to your home sweet home.. atleast lepas korang tgk den buat entry kalerpul aritu pasal macaron sedaps tuh..korang ada can nak rasa free dari den.. muehehe...dah rasa kesedapannya nati len kali korang leh oder sendiri ngan cikmin....

lebih kurang camnih la korang bakal dpt


ok ni bukan la Giveaway sgt pun..saje cik kaseh gedik nak bg macaroons ni kat kawan2 bloggers yg rajin singgah sini ... so korang takyah nak tag sesapa..nati ramai sgt nak join korang gak rugi sebb kebarangkalian nak kena nombor bertuah tuh amatla tipis haha ... sebb tu la menda ni hanya utk hari ini saja.. so sapa2 yg lambat baca entry ni den mintak maaf awal2 naa..


nati malam ni tepat kul 12:01 minit pagi 1hb april den akan cabut no bertuah yer (InsyaALLAH kalau sempat dan tak tido lagi.. haha kalau tak esoknya baru den cabut naa) .. hehe so kawan2 sila komen kat bawah ni kalau nak.. senang den nak listkan nama2..



p/s: entry ini adalah otopabelish..tika dan saat ini sdg mengarang di rumah.. :) saya mmg takkan sempat nak update blog kat opis disaat2 genting nih.. sempat jeling2 pandang2 je blog korang.. tunggu hujung minggu naa.. baru saya balas balik kunjungan anda semua..

utk top komentars ku ( mlm ni baru tau sapa).. saya masih sdg memikirkan macammana nak pos macaroon comel nih.. haishh.. haha apa2 hal nati dah pos den kabo eh.. nak tunggu sapa yg kena dulu.. :) oh ya..bujal...utk kamu ada juga.. den dah janji kat FB arituh kans.. pastu sbg upah kissh ainull hehe..


okla..nak mandi... erk.. daaa...



36 comments:

Cik Wanie Ghani said...

wah macarons,
sedap tue,
x bole jadi nie,
nanti trun KL,
nak trun cari jugaklah,
hihihihihi:)

bujal X said...

saya punya spesel kan? kan?

he~~

*Miss Geli^ said...

ala..tak top kira tak dapat la? nangis!!

kakcik said...

Dalam tempoh dua hari akan datang (esok dan lusa) mungkin kakcik tak sempat nak tinggal jejak kat rumah Kaseh mahupun rumah rakan2 lain... Kakcik akan berada di Kuching lagi. Kaseh nak minta kakcik belikan apa2 tak? :)

mama iris said...

alamak terkeluar lak dari senarai kali nih.....ish ish ish.......hehehe....

miloais said...

ohh... riben kekdahnya
iols ingat kan labuci...

hehehehe

faiez said...

beshnyer.....hihihi..seronok kalu tetibe dpt....tq in advance :-)

atty's said...

sodapnya..dah la colourful

Va Va Voom said...

so colorful! ingatkan toys tadi hehhehe

ratusiput said...

waaaaaaahhhhhhhhhhhh bestnye kalau ratu yg dapat sebab TAK PERNAH RASA MAKAN MACAROON pun.ehehehe....comei je tgk tu silap2 syg nk makan.

Madam Sooyaree said...

Halamakkk... confirm tak dapat pasal I pemalu orangnya ;)

kucingorengemok said...

elok pulak tak pecah kan, bagus abang posto!

Ati Masrif said...

nak jugak

nak jugak...

eh..nama ku dah hilang...

tak leh jadik ni :)

Ms.Lilies said...

mcm nak pi order jua la

eyna azmi said...

patut la ko sunyi sepi jek ...

wahhh sedap tu....

AmY-AdLi said...

hamboi2 banyak duet..

ieda said...

loor macarons rupenyer ekekek .. aper2 pun sgt2 cumei ... ermm sapa lahh top comments tuu .. leh merasa macarons tuu huhuh

~Rina Mazlan~ said...

Gua nak...gua nakkk!!!

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sy baru je jd follower blog kaseh..mmg tak dapekla jd pengkomen top kat sini..haritu ada gak jengah blog cik min nak order macaroons ni..tp tatau la dia dh reply mail sy ke belum..tak smpt cek emel lg..

gedek! said...

Selalu tengok, tak pernah cuba!

zie said...

wah... nak jgk... cam best je macaron tu. terliur semalam tgk kt blog orang buat hantaran kawin hehe

maira said...

hampir betul tekaan daku..

pemurah betul kaseh nie :)
comel2 macaroons tu.. x pernah rasa lagik..

ok kaseh, settlekan keje dulu, lepas tu boleh blogging sampai lebam :)

rasp said...

suka tengok gambar yg bebyk tu...
kalerful & ceria gitu...

Daddy Ziyyad said...

Kaseh memang pemurah, moga rezeki melimpah ruah...(ini bukan ayat bodekkkkkkk aaa...ekekekeke)

Saya dah dapat voucher setabak & kukis famous amos...

Harapnya dapat pulak macaroon...~hahaha...

Aynway, memang saya teruja tgk gambar macaroon yg pelbagai color tu..cute & menyelerakakan!

sissyira said...

salam

kita komen tanpa mengarapkan apa-apa. cukup sekadar aku tahu kamu masih ada -)

-oP_ida- said...

sis...bak mai satuuu pack tuh...

chantik laa kaler maler

h4ni3 said...

umang aihhh
banyaknya ko order!
ni la yang buat cikmin tak tido malam ni yer..
tak kira.. den takdo ompek hari, namo den dah takdo kek sobolah tu.. den nak komen banyak2 ni.. tungguuuuu... hahaha

h4ni3 said...

gigih ni aku nak mengomen.. hehehe

Dinas Aldi said...

laa macaroons ka, sungguh cekap meng'blur'kan gambar sampai tak kenal mendanya, kahkah!

aku kalau bab pertandingan komen cepat memang kalah la sebab pi kerja tak sempat aku nak online. balik sekolah pun lambat, udah petang & malam baru aku online :)

Ati Masrif said...

hai..kaseh

mai lagi malam2 ni

bz nampak...tak nampak pun
kaseh diFB?

sibuk membungkus ke...heeee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

macaron teringin nak makan jugak...dapnya nampak...

gadisBunga said...

oh nama ai takdet! sob sobs!

Farra Dhelina said...

best nya sape yg dpt tuuu...

DrSinga said...

saya sayaaaa....

( sambil mengechek nama... )


alaaaaaaaa.....
balik dulu laa........

^^AnGGun^^ said...

huwaaa sedapnye benda nih..
takkan bagi untuk dorang je??
adek nak jugakkk...
uhuks2!

Lanc3 said...

Jom kita boikot majalah yang memaparkan gambar artis-artis seksi...
http://syokgelak.blogspot.com/2011/05/jom-boikot-majalah-ini.html