Thursday, March 17, 2011

Semua Untukmu..

tika dan saat ini..saya kat dalam bilik.. tgh blogjogging.. mama kat depan layan game sambil dgr lagu.. tiba2 kuar lagu anuar zain.. dia kuatkan volume.. alahaii lagu sentap saya laaa.. ermm
lagu anuar zain.. semua untukmu.. lagu ni lagu tema dalam video kawen saya dolu.. :( sebak bila teringat.. semua tinggal kenangan...

lahaiii takkan tak abeh2 lagi tsunami dalam hati kamu ni kasehh..... :(



20 comments:

ratusiput said...

kenangan lama mmg susah utk dilupakan.takpe.kaseh layan je perasaan tu sepuas2nya...nnti pastu akan rase freshhhhh n bangkit semula...

h4ni3 said...

video kawennn??


err.. nak tengok.. bole?

Dinas Aldi said...

aku cinta suara Anuar Zain. cinta. cinta suara ja :)

Kaseh said...

Ratusiput : ermm kadang2 tu rasa payah sgt2 tau..entahlaa

DeLancrettLurpak said...

Kaseh, time will heal the wounds.. :)

Kaseh said...

Hanie : aku rasa macma aku dah buang je video tu...malas nak carik..konpom dah buang... sbb masa tu hati dah terluka kan..so taknak pk apa pun pasal dia..terus buang je..tapi sesungguhnya bukan mudah pun nak lupakan..

Kaseh said...

Dinas : aku punnnn... suara dah orgnya kalau boleh tapi dia bkn taste aku..heheh suara dia ok la..

eyna azmi said...

kenangan lama memang susah nak di lupakan ....

tapi jangan di ingat lagi kenangan tu ... kalau ia menyakitkan .... pandang ke depan ... masih ada sinar bahagia untuk mu ... insyaallah

IMANSHAH said...

saya nyer suara ada sikit macam la itu anuar zain ..huhu

Kaseh said...

Delancrettlurpak : it has been almost 4 years....but i can still feel the pain.. *sigh*

Kaseh said...

eyna : aku taknak ingat kenangan lama2 tu.. semak kepala aku tapii..dia tetap datang... taktau macam mana nak elak dah..

sekamar rindu said...

salam....kak

lagu yg best tu......:)

Kaseh said...

IManshah: betol? meh sini nak dgr... lallaa :P

Kaseh said...

Sekamar RIndu : lagu tu mmg besh,tu yg buat akak sentap tuh :P

maira said...

susah kan nak kikis kisah lama.. selalunya macam tu lah kaseh.. jangan pk sangat k... kita kena move on.. sekali sekala teringat tak per.. asalkan jangan sampai mengganggu life kita sekarang.. cheer up ok dear :))

Cik Wanie Ghani said...

my fav song okeh,
suka nau lagu nie,
huhuhuhu

atty's said...

kenangan lama tetap terpahatkan kaseh..jadikan memori indah..

Mimy Hamid said...

tsunami di hati la paling parah nak dikeruhkan...aku memahami jiwa mu...redha key...love u

Daddy Ziyyad said...

I know how u feel..
Sebab bila I dengar lagu video wedding I, akan senyum keriangan..so I'm supposed u akan rasa sedih sangat bila dengar lagu ni kan..

bertabahhhhhhh lah

Ati Masrif said...

eh..kak ati baru tahulah ni..

tak sempat ada babylah ye..