Saturday, March 26, 2011

sapa nak order karipap cik kaseh? :P


semalam dapat order karipap ikea version cik kaseh lagi... hahah lebih kurang 60 biji karipap kena uli semlm..

order dari perut adik2 sendiri dan anak buah..muehehe... ada sapa2 nak order? seketul pat puluh sen... :PP

oh tidakk.. pasnih lagi sebulan baru nak buat karipap..letih woo menguli dan mengelim karipap tuh...

13 comments:

iS3 DaEnG said...

aiseh meleleh tengok...tengah lapar gila ni...orde 40 biji bole..hehehhe

Daddy Ziyyad said...

inti apa?

Kaseh said...

is3daeng : hahaha tgh lapar mmg tgk apa pun sedapp..kira serupaa

Kaseh said...

DaddyZIyyad: haha gurau la beb..tak amek order pung... yg ni inti sardin campur telur..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

baru nak tanya ko buat karipap frozen ke?tapi makcik dah nampak ko jawab komen daddy ziyad. bila nak belanja makcik makan karipap.

Kaseh said...

cik ina : haaha insyaALLAH kak..bebila pjg umur kita jmpa nati kaseh buatkan akka karipap nih hehe

sekamar rindu said...

salam..

kak..karipap sardin ada ke??

Cik Wanie Ghani said...

sy sy sy,
sbb saya adalah pengGILA karipap,
mmg hantu gilerlah,
bole buat kan utk sy,
hihihihi:P

eyna azmi said...

nak order nak order

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewwittt aku nak g tea time la kat umah ko beb..heheh :P

maira said...

waaaaaa............ sudah boleh jadik peniaga karipap nie kaseh.. boleh buat yang frozen n jual online :)

rasp said...

nak gak order.....
mana order form hehehehehe

Ati Masrif said...

uli karipap ni boleh

kecung perut di buatnya tau...haha