Wednesday, March 23, 2011

Double PMS!

TIKA DAN SAAT INI SAYA MEMERLUKAN ICECREAM OR CHOC KERANA SAYA MENGALAMI 2 JENIS PMS ...

SATU SENDIRI PUNYA PMS (premestrual syndrome).... YG KEDUA BUJAL PUNYA VERSION PMS... (perasaan Malas sangat)


Dgn sakit perut..plus Malas..cukup la utk buat den malas nak buat segala2 menda.. blog korang den lum sempat jengah..later eh den kaver.. perut tak sedap la beb :(

29 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makan karipap sadin banyak ke beb?? hahahah larikssssssssssssss.. :P

Farra Dhelina said...

get well soon kak!!

alien said...

nasib dua je PMS tu

bujal X said...

PMS ada ubat kah?

Jasfyra said...

harap2 awak dah dpt ice cream or cho tu ;)

saya dpt link ni dari blog kak t.awak ada komen entry dia p TBR tu.boleh tak saya nk mintak no tel personal TBR tu?rasa cm nk p sana gak.harap2 xmenyusahkan ye.tq ;)

Kaseh said...

Purple : haha dush dush ko sejibik...

Kaseh said...

Farra : thanx dear...

Kaseh said...

Alien : yg 2 ni pun takleh handle tau

Kaseh said...

Bujal : ubat ada tapi tak jalan sgt...

Kaseh said...

jasfyra : mueheh tak dpt lg..thanx dear.. nak no tepon eh.. jap eh..

Daddy Ziyyad said...

Utk PMS kamu, kamu cuba amalkan makan EPO.

Utk PMS Bujal, kamu kena muhasabah diri. Ekekeke

miloais said...

dah makan obat nok????

tu soklan wajib iols
bila ada kengkawan yg tak sihat or sakit...
heheheh

ratusiput said...

takpe2 kaseh...g bwk2 berehat dulu.ratu dulu kalau kena camtu mmg menonggeng dibuatnya menahan sakit...

Kaseh said...

DaddyZ : dah mkn pil kaler pink tadi..skang ok sket..jap lagi datang balik ar tuh.. PMS bujal laks..hehe mmg kena muhasabah diri woo..

Kaseh said...

miloais : baru pas makan ubat kaler pink ni nok..ni la yg bleh bantu..seksa woo..nak baring je rasa nih

Kaseh said...

Jasfyra : ni no dia eh

1) utk apartment 2 bilik :
owner : siti mariam - 012-6252106

-bleh bgtau dapat no dari kak kaseh

2) studio apartment :
owner : pn normah - 012-6515630

kedua2nya kena amek kunci sendiri dr owner..pastu tak payah cek in kat TBR dahh..terus masuk bilik..terus terjun kolam..muehehe.. akak rekomen yg no 1 (apart 2 bilik) sbb tu member akak..bilik dia bersih..n ada astro..

yg studio tu biasa2 jer..

Kaseh said...

Ratu : tau takper..ni nak menonggeng gak rasa nih..haishh

kakcik said...

Masuk bawah selimut - tido! :)

Kaseh said...

kakcik : uwaaaa kalaula boleh masuk lam selimut dah lama masuk dah kak oii..hehe den kat opis nih..

maira said...

rehat dulu kaseh... take care k :)

Kaseh said...

maira : nak rest tapi time2 ni la keja byk :(

DrSinga said...

gi perabihkan macaroons tu!!!!

Kaseh said...

Drsinga: takmooo takde selera skang nih.. :(

h4ni3 said...

overdose karipap nih
ahahahha
tampal koyok lah kat perut ;)

atty's said...

kty pun 2-3 menjak ni selalu kena period pain.sakit gila lak tu ,

kaseh dah makan ubat ke lom ..?

rasp said...

pms pertama rasanya ada je petua nya kot...
tapi pms kedua, wa surrender....
take care!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kesian kamu kena PMS..sy tak tahulah ye..jgn marah sy..sy cuma bagi cadangan..kamu pernah pakai pad herba Avail? sejak sy pakai tu sy dah tak sakit lagi..sakit pinggang, perut dan bisa kaki ms sebelum dan ketika period dh baik..tp kalau kamu penah cuba dan x suka pad herba abaikan sj cadangan sy yer..

eyna azmi said...

alahai kecian nye ,,,

Ati Masrif said...

kak ati pakai
iucd lagi teruk sakit
bila tengah bulan....