Wednesday, March 16, 2011

Das Auto Daddy Ziyyad


awat rajin no ko kaseh arinih.. haha byk pulak entry ya..
alaa entry2 simple bleh la den buat 2-3 ... lgpun tgh lunch hour ni.. malas nak kuar lunch.. pastu bila lagi nak blogjogging... ni la masanya ye dakk..
tadi masuk blog sendiri ternampak iklan nuffnang baru .. DAS AUTO..
nampak je iklan tuh terus teringat kat Daddy Ziyyad , beliau hadiahkan wifey Das Auto sebijik utk besday.. pastu hantaran kawen beliau ada keta volkswagen kuning comel kecik.. sgt kreatif wokayy...
p/s doc... nak tgkk hadiah tuk mommy ziyyad tuuhh..pleaseeee.. hehehe,
saya tak sabar nak tunggu resepi TOMYAM BANGKOK versi BUJAL, hasil masakan beliau utk isteri tercinta sempena besdaynya..mintak2 jadik la masakan dia tuh..lalala...
ramai gak lelaki romantis dalam doniya ni eik..ingatkan takde dahh..
korang dah lunch? makan apa? kita makan kuih pagi tadi je tau.. kesian kita.. hehe

11 comments:

miloais said...

sudah lunch!

pagi - lonotng

tengahhari - nasik + rendang ayam + pajeri nenas + pencuci mulut @ buah betik spotong

petang - roti high5 - cream roll + neslo

malam - biskut 2 keping + nescafe

ok tak???

gadisBunga said...

hormon estrogen tgh melimpah eh? keh keh keh!!

maira said...

lunch nasim putih + asam rebus ikan kembung + sayur campur + udang

bawak bekal, separuh dah makan pagi tadi, separuh makan time lunch
kes malas nak g cafe coz member sebelah cuti... hehe..

Kaseh, masih ramai lelaki yang baik dimuka bumi ini... maira doakan Kaseh dijodohkan dengan salah seorang dari mereka :)

atty's said...

kty pagi tadi takdan nak breakfast..
pagi2 sudah bz..huhuhuhuuh..tak elok skip bfast ..

lunchour makan ayam goreng cicah sambal belacan.pedas tp sodap..

bila lah den nak dpt diah das auto tu sejibik ..

h4ni3 said...

sebbaik takde keje tapi ada idea kan... hahaha.. bole gak menghapdet blog :D

rasp said...

lunch makan maggi goreng je hehehehe..
skali skala best gak makan maggi nie :)

mummysyafie said...

lunch mmg tak done nak hapdet..kawan² ajak gi kuar lunch. duk opis kepala semak katernya..so nor mengekot je lar..hihihi..

Daddy Ziyyad said...

hahaha..nanti saya buat entri pasal tu bila ada masa

eyna azmi said...

lunch jadi makan malam ...tak sempat nak makan ...baru je beli nasi lemak ayamberemoah kat pasar malam

Cik Ina minat Do do Cheng said...

das outo tu apa? sumpah makcik baru tahu.doc daddy ziyyad suami romantis semalaya. nasib baik dah kahwin. keh keh. buat jangan tak buat daddy ziyyad, makcik pun nak tengok apa tu das aouto.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhhhhhh merembes air liur baca keromantikan daddy ziyyad tue taw..huhuhu