Sunday, March 13, 2011

Header baru


Saya dah dapat Header baru, terima kasih Rasp ..

tapi tak reti pulak nak letak kat blog sendiri nih..wakakak..tgh

belajorr.. adehh... nati da pandai saya letak eik.. lalala :)



16 comments:

kakcik said...

Cantik header baru tu, tapi klakolah pulak Kaseh tak reti nak letak...:)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Amboi cantik header baru tu, ada blinking purple lagi. belajar jgn tak belajar.cuba dan cuba lama-lama bolehlah tu.

Kaseh said...

kakcik..mmg kelako bunyi dia tapi mmg betol pun kaseh tak reti..sebb tu la header kaseh tu bosan giler..camtuh2 jek..haha.. kalau kakcik nak tau..blog kaseh ni dulu pun adik kaseh yg tolong buatkan.. kaseh takat update autopublish la yg paling terer lebih2 dari tau mg tak reti.. ni nak buh gambo header tu pun tak reti lagi..nak kena tunggu adik tolong buatkan hahaha..

eyna azmi said...

comel comel ....

eyna azmi said...

comel comel .....

Farra Dhelina said...

ctk! simple,nmpk kemas

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kat dashboard --> design --> letak kat header c2....
cun rr siut header tue...pepel itam gitu...

Daddy Ziyyad said...

Nice one Kaseh..

ps: TQ ya Kaseh for the kukis :)

maira said...

cantik header tu, maira pon x reti nak letak :)

cikbedahlaser said...

tgu d gantung.. bile leh tgk ni? hheheh salam kak kasih

atty's said...

Takpe belajar slow2

Dinas Aldi said...

cantiklah header baru tu beb! kiutla ko x reti letak header tu kat atas, kahkahkah! takpa, tunggu ja adik ko tolong letakkan.

rasp said...

*ihiks* tak kisah le sis...
kalo berkenan leh tukar...
kalo tak berkenan tak perlu tukar...
tu sesaja je nak buatkan...
i nye takat yg simple2 gitu je lah yg reti buat...

Chik Att said...

wahhhh header baru ...
bila nak rasmi tayangan tu ...

mama iris said...

cantek2....nak tempah gak laa....kat mana?

sekamar rindu said...

salam..kak,

header yg cantik..