Sunday, March 6, 2011

Tag from Kak Ieda



1st of all ampun kak ieda, den lambat membuat tag ni..biasala saya ni bab tag2 agak liat...nak2yg kena citer panjang pastu kena buh gambo..adehh.

tapi tag ni senang kot..cuma boleh tak kak ieda kalau kaseh buat je tag ni tapi takmo join contest tu.. :) boleh kann..

so kena buh gamba tak pandang camera .. ni la koleksi gamba tak pandang camera yg ada dan yg paling lawa.. yg lain semua hodoh2 belaka..segan nak buh..hahaa..



harinih mama ckp nak masak ketam masak lemak cili api.. phewww.. sedap kan..pastu dia tak jadik lak..esok lak katanya.. ermm esok pun esok la ma.. tak kesahh..janji ketamm.. hehe

11 comments:

maira said...

wowowo.. ketam masak lemak cili padi idaman kalbu... lama x masak ketam..sedapnya.. nyum nyum...

Kaseh said...

maira : nyummm kann..hehe tapi esokk daaa...heheh

h4ni3 said...

wewiittt

tak pandang kamera pun cun yuuuu!

Kaseh said...

hanie : wakakka ko tak tgk aku live beb.. tu dari tepi ya laa..cer tgk depan2.. takutttt

Ati Masrif said...

amboii tu kaseh ke...
mcm cina lah..cantik!

atty's said...

Ketam masak lemak cili api sedapnya ..kty leh makan ketam..hihihihi

Kaseh said...

ati masrif : adehh kak atii.. kaseh tak cantik lerr.. badan gemok..muka berjerawat...hitam lak tuh..adehh.. gamba tuh tak nampak badan..hahah

Kaseh said...

kakty : ketam bolehh eh kak..heheh sedappp....

rasp said...

sis gorjes lah u....
kalo pandang kamera mau lagik tergoda...
nak semangkuk lauk ketam tu leh? :D

Daddy Ziyyad said...

fewwwitttttttttt ...

:P

eyna azmi said...

sedapnye ketam masak lemak cili padi