Thursday, March 24, 2011

Sampai Hajat dah - Beriani Gam!

lunch tadi dapat dah yg dihajati dari minggu lepas.. BERIANI GAM belakang masjid nilai lama..
kekasih gelap belanja.... alhamdulillah.. muehehe..

okeh nak sambung blogwalk.. tadi dapat terjah suku jer... pergh baru suku tu ada ramaiii lagi tak lawat nih.. eheh macam berjalan time raya lak eik.. selagi tak jelajah umah sedara mara selagi tu tak stop..

okla babaiii... sorry eh tak sempat nak reply komen korang.. den busy jalan dan komen kat umah org lain..

30 comments:

b a m b a m ' s said...

apo namo kodai ehhh.. nak gi lar next week..hehehe

Kaseh said...

bambam : skang dia dah pindah tau.. kedai ni kat belakang shell sebelah kedai tian liang..nasi beriani dia cuma ada hari isnin khamis je kot..ke selasa khamis..haha lupa. tapi yg pasti hari khamis ada...hehe

Rinah said...

yummy..yummy..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Kaseh , sedap tu, tapi makcik tak tahu kenapa tak pernah lagi makan beriani gam ni. Kenapa ada gam kat belakang nama tu?rasa dia lain dari beriani yang lain ke kaseh?

kakcik said...

Nanti kakcik nak tayang Nasi Beriani JM pulak! hehehe... :)

Kaseh said...

rinah : mmg nyummyyy muehehe

Kaseh said...

cik ina minat dodocheng: kaseh pun tktau naper dorang panggil beriani gam..kira agaknya kalau sapa2 makan terus melekat keenakkannya kot..kot laa mueehehehe

Kaseh said...

kakcikkkk jgn tayang JM beriani..beriani situ tiada tandingannya wooo...

h4ni3 said...

kekasih gelap... sila belanja ai jugeeeee

mama iris said...

uihhh??nasik sikit punya menggunung...memang syok la makan cmnih kan...x penah g msk beriani gam....selalunya beriani biasa2 je...

Ati Masrif said...

best tu ..

i like..

kalau org belanja

lagi...i like ..heeeeee

ieda said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaa tadi lapoooor dah kenyang makan kat SR .. skrg lapoor balik ... huhuhuh tahan2 .. :)

sW33tdARLiNG said...

geram jer tgk ayam tuu.. nyorok yaa kauuu!!

mummysyafie said...

harus kenyang sampai petang ni dear..

Cik Pah said...

wow..wow..wow.. terbaek nampaknya.. walaupun dah makan sedap tengahri tadi.. boleh meroyan juga tgk entry ini..

alien said...

peh!!
lunch besooo!!

gadisBunga said...

tudia briyani dia!!!

eyna azmi said...

OMG ....sedapnye

IMANSHAH said...

senin lepas ada kawan bawak beriani gam..dah merasa dah

Cik Wanie Ghani said...

adoilah,
mlm2 nengok mknann nie rasa lapaQlah plak,
saja tau kakakku yg sorang nie,
huhuhuhu

sekamar rindu said...

salam....kak,

baru je makan Isnin ari tu...

best..aaaaa...

BonekadalamChermin said...

ok

ai tell yu

ai memang peminat beriani!!!
especially beriani kambingggg!


TERBAEK!!!


ah..lapar!

.

Dinas Aldi said...

oh keluar air liooorrrr...

berapa gelapkah kekasih gelap itu? kihkihkih!

sekamar rindu said...

salam.....kak,


sr tag kak..

http://sekamarrindu2009.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasi beriani...mabeles arrgghhhh

atty's said...

kalo kat bangi ni restoren beriani anje kt sek 15 tu mmg sedap sgt .

maira said...

terliur laaaaaa... :)

sahromnasrudin said...

ok..sy bentang permaidani putih depan awak ya heheheeee

ratusiput said...

dah sihat ye kaseh.best kan dpt makan nasi beriyani gam yg diidam2kan.nikmat...

rasp said...

i kureng skit dgn nasi2 briyani nie sis...
mmg nasi putih tawar tu le my all time favvy...