Friday, April 1, 2011

Pompuan lahanat ni HINA MUHAMMAD! Astaghfirullah..



BETINA KAT ATAS NI HINA NABI MUHAMMAD....

ni link si bodoh tu :

LINK SI JAHANAM



p/s: terima kasih resepi rahsia kerana kongsikan berita sedih ini...


28 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

ooo akak dah baca kat blog Ieda ni semalam.makcik rasa dia ni kristianlah. memang nak kena bunuh budak ni kot.selamba badak dia je nak hina nabi Muhammad SAW.

Kaseh said...

makcik...tu la mmg dia bukan islam pun.. kalau umat islam takkan la buat mcam tuh kan.. saje buat onar je tuh...

OKEdChokelaT said...

betul2 ke guna gamba die nieh..konpius..xkan berani sgt guna gamba sendiri...br je baca kat fb psl ni...

Kaseh said...

oked: betol kot.. dia mmg kristian tu ada salib kat leher dia kan..

atty's said...

apa nak jadi ler budak2 skrg nie .

Kaseh said...

kakty : sedih kan tgk menda ni semua :(

I want to lose weight said...

indon.. igtkan budak mesia..

b a m b a m ' s said...

errrr... pedasnya bahasa.. :P

eyna azmi said...

Yaa allah ..teruknye perempuan nie ...buka link tu kaseh .. aku try buka link tu .. dah tak de sah ... indon eh?

Ati Masrif said...

tembak saje dia ni...

Anggun said...

ala.. indon ke? tak pelik la kalau bangsa dari sana..

-oP_ida- said...

MULUT mcm loNgkang.....geramMMM..grrrrr

geram yang teramat.......moGa ALLAH beri dia balasan yg setimpaL...kerana dia telah HINA KEKASIH ALLAH.......

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

astafirullah...xtakut hukum ALLAH ke budak nie...sedeynya wujudnya manusia macam nie..

miloais said...

sial betul!

tunggu jer lah
balasan yang bakal kau terima!

Daddy Ziyyad said...

dah banyak benda macam ni berlaku.

harap KDN ambil tindakan drastik!

h4ni3 said...

humang aihhhh
nak kena panah petir minah ni

Dinas Aldi said...

astaghafirullahal'azim..

nasib baik bukan orang Malaysia. sakit hati ya amat bila baca.

Lazyf said...

semoga beliau mendapat balasan yang setimpal di dunia maupun akhirat...amin

gadisBunga said...

hmm..attention seeker.

she might not using her real pic. she just want attentions.

sebab tu dia bukak kotak komen dia to everyone. tgk, friends 7 je tapi komen sampai 52k ++.

SHAH ABDGHAFAR said...

kasi je kat aq, tahu aah aq nak buat apr....

sekamar rindu said...

salam...kak

nilah betina..paling bangang, keji ....

Cik Wanie Ghani said...

rasanya kak,
dia nie bukan Islam lah kak,
sbb tue dia bole ckp yg mcm2 pasal Nabi kita,
uish...

sgt2 kurang ajar...

ibh said...

Eiii..melampau betul..kurang ajo betul..
Moga mendapat balasan yg setimpal.

Farra Dhelina said...

ya allh..mmg elok tembak je! geram nya baca

maira said...

astaghfirullah...

memang kurang ajar pompuan tu!!! moga dapat balasan setimpal...

rasp said...

sungguh kurang asam kan...
hidup kat malaysia tapi tak reti nak hormat agama sesama kita...

mama iris said...

kite dah baca page anti dia ngan page fesbuk baru dia..memang celaka sgt.....semoga Allah melindungi kita dari kebinasaan..

josrevalution said...

salam.. mmg pmpn tu xtau malu btl ckp mcm tu.. xtkt btl.. sngja cri psl org gtu tu.. nk naik kn marah org2... sah lh dia ne ank yg xtau adt sopn santun.. appn i folo u folo me jg yer tuan blog..hehe
blogger menghapuskan blog untuk blogger yg masih belum beralih ke gmail sebelum 25 jun 2011!!betul ke?




javascript:alert(c=0)