Monday, February 28, 2011

Birthday Giveaway - Sue


Tengah aada mood nak join GA ni bek buat kan..nati bila mood takdek terus diam setahun blog ni lalalala ...

ok dis time nak join Giveaway dari Sue sempena besdaynya.. hehe..

Syarat2nya mudah ja.
1- Terbuka kepada semua blogger. Terpulang nak jadi follower atau tak. (dah lama follow)
2- Buat satu n3 yang simple tentang GA ni. ( ni bleh kira entry kan)
3- Letakkan banner GA ni juga dalam n3 korang.( done..jap lagi nak buh kat sidebar)
4- Link kan n3 korang tu kat ruangan komen di n3 ni ya..Kat chat box..tak mau la..ssh nak kenalpasti nanti siapa yg join. (okeh jap lagi linkkan)

GA ni akan tamat pada 28 Februari 2011.


haha den buat ngam2 before closing date..kira sempat lagi nih.. :P

wish me luck yaa..

10 comments:

sue said...

Tq kakak ku join..heee..saat2 akhir tu...Good luck ya

Cik Ina minat Do do Cheng said...

good luck. kalau menang , jgn lupa berkongsi kasih ngan makcik.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

good luck. kalau menang , jgn lupa berkongsi kasih ngan makcik.

Dinas Aldi said...

all the best, Kaseh!

ieda said...

gud luck cayunk ..
ermmmm famous ammos tuu dah lama tul x makan .. zaman anak2 dara dulu ada jugak beli .. sedappp aroma cookies dia kan huhuh

eyna azmi said...

aku tak sempat nak join ..aku buka entry ko 1/3/2011 pukul 1.28 pagi ...huhu

kakcik said...

Semoga berjaya menjadi pemenang. :)

maira said...

good luck kaseh :)

rasp said...

gud luck dearie!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck beb..menang hadiah kasi share ha.. :P