Thursday, February 24, 2011

Lunch harini - Sushi King

Tadi mcm biasa lunch sorang2 kat Sushi King, actually member2 ada ajak kuar mkn tapi tadi macam takde mood nak mkn nasik..so saya g jalan2 kat Giant Nilai..nampak sushi king terus masuk.. yaa jgn tak caya..kat nilai skang dah ada macam2 fastfood restaurant yg akan menambahkan berat badan saya...tadi nampak beger king la... a&w laaa... apa ntah lagi..bykkk laa.. haishh.

saya makan unagi dua ketul tu jer :P haha percaya ker? percayaaa laaa.. takla.. ada la mkn 2 ketul salmon sushi and 4 ketul unagi sushi pastu amek Tori Miso don.. tu pun sebab nampak ada miso soup dalam tuh yg den amek..sudahnya tak abeh pun nasik tu sebab dah belasah sushi sampai 6 ketui..




mahal giler utk makan lunch sorang2.. 30 hengget buleh cover duit makan den utk 3 hari..

skang dah kenyang giler.. ermm nak naik g surau pun malas..haha....
oklaahh.. got to go.. makin den duduk ni kang makin malas... nak naik atas solattt... byeee


18 comments:

Flora said...

Aiksss sorang ja?? tak pe lah kan janji perut kenyang dan happy...tiba2 nak makan sushi lah pulak..haizzz

kakcik said...

RM30 tu belanja kakcik untuk 5 hari. :)

bujal X said...

unagi tu belut kan?

Kaseh said...

Flora : dah biasa mamam sorang2 :( muehehe...

Kaseh said...

kakcik : uishh..meh kita tukar tpt nak kak..kat sini mahal arr kak food dia.. sekali lunch 5 hengget.. bfast pun biasa 2 hengget dah abeh.. ada la belen2 tuh..

Kaseh said...

bujal : ha ah unagi tu belut.. sedap bujal..

atty's said...

takpe kaseh janji kenyang..

Kaseh said...

kak atty : terlebih kenyang dah ni kak..

noradzlina.kamdani said...

hmm pulut kn? he he he bkn sama ke spesis nasi he he he...

miloais said...

beb... pesal tak ambik lunch set jahhh???
kalo nak tau - makanan jepun memang mahal
tu pasal kalo pegi makan kat restoran jepun - makan le yg ada set - then ia murah lah...

tu blom lagi uols gi dinner
beratus ringgit satu hidangan hoccay!

Kaseh said...

noradzlina : haha spesies nasik ar tuh..totop mata je tadi..

Kaseh said...

milo : saya pasrahh,... hheeheh teringin punya pasall..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tengok shusi king..dan2 teringat janji ngan en laki dah 3tahun tapi masih belum di tunaikan..hahahaha...

eyna azmi said...

30 hinggit kalu aku beli nasi lemak makcik kat bawah umah aku nie boleh 15 bungkus .... hahahaha

Cik Wanie Ghani said...

rindu nak mkn kat sushi king,
nanti ngedate sesama kat sushi king ok,
hihihi

Kaseh said...

Purple : perghh 3 tahun dah tuh..ko kena tuntut cepat..mueheh

Kaseh said...

eyna : wakakak aku pun beb...30 hengget tu leh tahan 3-4 hari sebenarnya..tapi tu la tadi da gatal sgt nak mkn...

Kaseh said...

wanie : waaaahhh jom2...kita ngedate kat sushi...mueheheh