Sunday, February 13, 2011

Live : Hutan Lipur Warisan Rimba

assalammulaikum

now ni kul 12:44 tgh malam.. saya berada di dlm hutan.. lalalala..caya tak dlm hutan clear 3g

yuu..


hehe.. yaya saya berada di warisan rimba, kemensah.. sampai sini pagi tadi dan bermalam disini..


baru je lepas naik dari mandi manda berendam macam badak air kat kolam air panas kat sini..


sgt fresh rasa, and now dah rasa ngantuk sambil2 meniarap atas tilam berblogging dlm chalet


yg creepy pastu bau ubat nyamuk menusuk hidung,.. no aircond mcm biasa no kipas tapi still


sejuk okk..


tgh lepak ngan dak adik je ni..dia dah tido... yg lain2 masih berhuha di luar ... mandi ke makan


ntah..


mata dah ngantuk ....


tapi perut sakit dok tahan nak terouk2 ..dari tadi ku tahan..


taktau macam mana nak lepaskan.. bknnya takde toilet kat sini tapi tak selesaa, nak kat umah


gak ... uwaaa


takkan nak simpan sampai esok kan.. tapi tgk gaya mcm kena simpan gak nih.. buang kat umah


je la esok... adik2 saya nak mandi lagi kul 3 pagi karang.. lantak dorg laa .. den nak tidooo..


cerita selanjutnya ttg warisan rimba ni nati2 saya update eik.. byeee.. nitenite...

12 comments:

Ati Masrif said...

bestnye kaseh...
mana tu?

kak ati baru lepas tgk cite
hantu kak limah ....huhu

^___^


Jom baca: Khas Untuk Semua KAUM WANITA.. mesti baca!!

Lazyf said...

akakkkkkkkkkk...
nnti upload gamba bnyk-bnyk ek...
rse cam nk g jer next time...

Madam Sooyaree said...

Ada rupa kuih badak berendam tak? Jangan lupa update gambar!

kakcik said...

Mandi pukul 3.00 pagi? Biar betul!

kucingorengemok said...

nak mandi kul 3 pagi? boleh sejuk kejung tu!

rasp said...

kagum..kat mana2 pun dah leh berinternet kan...
uihhhh kul 3 pagi dorang nak mandi...
gigilllll brrrrrr :)
'simpan' jgn tak 'simpan' ngehehehe

eyna azmi said...

WAHH BEST NYE ..MANDI MANDA ..TAK AJAK PUN PERGI WARISAN RIMBA

sue said...

Emmm syoknya kak..duk dalam rimba..menikmati keindahan alam....

Dinas Aldi said...

wehhhh sempat ka tahan sampai ke rumah tuuuuuuu? :D

nanti sila letak gambar yeh? cek nak tumpang seronok tengok.

maira said...

wahh.......... sudah sampai disana... x sabar nak tunggu entry beserta picnya nanti :)

ieda said...

waa coverage bagus naaa
hermm dah sampai dah .. nanti upload pic ya dikk :)

Farra Dhelina said...

la dh pgi?? so sorry kak lamabt respon..keje, tk leh online..

heheee..sorry ye,,cane akk pgi? terus pgi ke booking??