Monday, February 7, 2011

kenapa ntah

type 2 -3 baris ayat.. stop...


delete delete..... then type balik.. erm delete balik..



ok ok.. upload gambo dulu kot.... dah upload... pun sama... delete balik



naperrr nih????



mood tiba2 ke hutan mana ntah.. niat dihati nak mengupdate blog ..tapi..



type punya type..kensel.. terus delete..



pastu ingat nak buat tag yg kawan2 bagi.. berkurun lama punya tag den hutang tak buat2 lagi..


ada la kat 5 tag kot.. dari Iena , Sue, Eyna, madam sooyaree, Dinas...


pastu tadi bertambah satu lagi dari DaddyZIyyad...tapiii...


baru type je dah delete balik... kenapakahhh???



wahai mood..kembalilah dikau...


sementara nak tunggu mood dtg balik... ermm den tido dulu la kot.. manala tau kot2 bgn tido kang mood mari.. leh berblogging!.. haha alasann..




p/s: harinih saya coti lagi... kepada top 10 commentators yg disygi..insyaALLAH esok den pos eh, kalau tak silap ada 3 org lagi tak bg alamat.. iaitu Daddy Ziyyad, DInas ngan Kakcik .. nati bg eh.. kalau taknak vouchers tu utk diri sendiri tapi berbaik hati nak bg kat org lain pun boleh..nati den tolong poskan.. hehe..bgtau je nak bg kat sapa...

32 comments:

Lazyf said...

kene minum cendol semangkuk baru idea berblogging tuh akan muncul...hehehe

Kaseh said...

lazyf : iyolaaa tuhh..,mentang2 ekau da dapek cendol lazat...

en_me said...

kita kawann kanns.. ehehe

Ms.Lilies said...

hahahaha.....
kabo jela ko nak tido dulu

muekekekekke

atty's said...

salam kaseh..takpe..amik mood dulu ..

Kaseh said...

en_me : meh hi five..yaa kita kawann..

Kaseh said...

Ms lilies: ko pandai eik.. tepat sekali..hahaha

Kaseh said...

Kakty : salam kak..hehe ngah amek mood ni kak..golek2 atas katil ni haa..

Dinas Aldi said...

tido dulu, tido dulu

rasp said...

kena tidor seround dua baru idea mariiii....

wah...header dah tukar skit ek ;)

kakcik said...

eh! ada minta alamat kakcik ek?? Macam mana kakcik tak perasan pulak ni???

Dengan senang hati, ini alamat kakcik :

No : 7, Jalan Kencana 36/2,
Taman Kencana, 56100 Cheras.

Nama tu kalau letak KAKCIK je pun, InsyaAllah akan sampai sebab alamatnya betul. :)

Jangan malas2 berblog walaupun tak ada ilham, ya? :)

Kaseh said...

Dinas:takleh nak tido dah ni.. dah pas asar..nati den bebal..takmo..hehe

Kaseh said...

Rasp: haha header tukar ayat jek..tu jek yg sis mampu..nak hias lawo2 tak reti..so tuka ayat je la.... haha

Kaseh said...

kakcik : lahaii padanla tunggu2 kakcik tak bg..tak perasan eh..hehe ok ok tenkiu kak..insyaALLAH esok2 kaseh pos eh..

mukan takde idea tau kak..tapi penyakit M suda mari...

mama_iris said...

alaalala....cian dia....mana la mood akak nih pegi yaaa....mmm

maira said...

x per... encik mood pegi merewang kejap je tu.. nanti konpom dia datang balik :)

Daddy Ziyyad said...

Ooohhh..ada hadiah utk saya yerrr.....sorry tak perasan....

saya email kan yer address saya nanti petang kang..pagi2 ni bizi...patient ramai..

Ati Masrif said...

rupanya kat sini blog sebenarnya

yang kak ati ingat awatlah
takde n3 baru...hihi
soliiii yer

^_____^ hari ni mood senyum

*Miss Geli^ said...

tau tak lipstick mac yang ko bagi tu dah ilang??

aku sukaaa sangat kaler lipstik tu..
kena jadi top komentor balik la ye baru dapat lipstik kan?hhahahahhahaha

DrSinga said...

dilit..taip..dilit..taip..
pun boleh jadik satu entry kann..
:)

h4ni3 said...

aku tak taip pape pun

hahahaha

sudah malas!!! argghhh.. tolongggg!!

eyna azmi said...

ApesaL "ABE MOOD" GI mana kaseh?

Mia-Ina said...

terkdg itu yg jd pd mia gak...lantaran busy sokmo..tp tabiaat menulis dh sebati dlm diriku

Kaseh said...

mama_iris : ntahla nurull..larik suda mood ni..bz pun ya gak..

Kaseh said...

Daddyziyyad : thx ..suda dapat email.. hadiah suda pos tadi.huhu

Kaseh said...

kak ati : yaaaa di sini la saya bermastautin kak.. di`sana` tu cuma utk luahan perasaan..kat sini utk meluahkan kesengalan...

Kaseh said...

kakgeli : cmane leh ilang nowa.. wakakak ko nak lipstik baru ko kena jadi top gak le jawabnya...aku da lupa la apa nama lip mac tu eik..

Kaseh said...

Drsinga: tul gak kan..sok nak buat entry camtuh lagi laa

Kaseh said...

hanie : aku tau naper ko malas..siyess

Kaseh said...

eyna : abe mood g larik bawak diri...lalalal

Kaseh said...

mia-ina : meh bg mood mia kat akak sikit...

sekamar rindu said...

salam..

biasalah sr selalu jadi mcm tu..
kadang2 tengah2 tulis puisi, padam balik...padam balik..

tengok2 jam dah kol 3.00 pagi..