Friday, February 11, 2011

isk menyampah la ..

Mood tgh menyampah giler.. seriuss ..


iskk..



Bosannn....





amek nih! $#%@^%$^%$&$%$!!







ada sapa2 nak? amek lar.. semak jek rasa nih..





p/s: abaikan kesengalan saya.. saya hanya manusia biasa...


16 comments:

InaAchik said...

laaaaaaaaa... await lagu ni nok???
jgn biarkan hatimu terbelah dua... susah nk tangkupkan balik.

kucingorengemok said...

jangan blend kucing!

Daddy Ziyyad said...

-garangnya wajah kucing dalam gambar no 1....~huhu

Daddy Ziyyad said...

Tolonggggggggggg...kucing last tu buat sign lucahhhh....:P

Rinah said...

sama..kt pun bosan cni..plus tension lagi..

Mia-Ina said...

menjengah blog smbil dengar lagu akak di blog

eyna azmi said...

ko blend kucing tu nak buat sambal ke ? hahahah

maira said...

erm... soalnya hati, sukar dimengerti, apa terjadi, diluar kawalan diri... memang susah kan... sebab kita manusia biasa, punya sekeping hati, yang kadang kala kita sendiri pun x mengerti..

apapun, yakinlah kaseh, kebahagiaan hakiki pasti akan kita temui 1 hari nanti... insya Allah, maira doakan yang terbaik untuk kaseh :)

kakcik said...

Kaseh...

kakcik dah terima gift tu. Terima kasih banyak2 ya... :)

Ati Masrif said...

as salam

nape ni kaseh cayang...

tak per luahkan..ianya membantukan

comel2 kucing2 tu lah dear

Ati Masrif said...

kaseh ...kak ati nak ucapkan terima kasih ye
kerana sudi mendoakan utk kak ati ni

sangat2 kak ati hargainya..

sayangggg kaseh!

Dinas Aldi said...

nak gam atau selotep tak, sambung balik hati tu?

kadang2 memang ada rasa macam tu. layan ja. lepas tu insyaallah akan ok.

terima kasih untuk voucher tu, dah sampai :D

Ms.Lilies said...

chill bebeh...sok ko nak gi tmpt best kan...

Kaseh said...

to all my frens :

thanx a lot for d comments.. baru skang bleh smile balik..takmo nyampah2 hehe peace..

noradzlina.kamdani said...

klako la kak..kucing tu dlm blender.

sekamar rindu said...

salam.....

kak...buat apa dengan kucing tu kak yaaa?..