Sunday, February 27, 2011

1st Give Away - Dee Kuntum

saya join 1st Giveaway by Dee Kuntum

  1. Mesti menjadi follower blog saya. (dah lama follow..lalala )
  2. Mestilah warga Malaysia. (mmg org malaysia.. wish sgt jadi US citizen :P )
  3. Buat 1 entry mengenai GA ini ye...simple pun takpe ( Done )
  4. Letakkan BANNER di sidebar blog anda dan backlink ke entry ni. (Done)
  5. TAG 2 rakan anda. ( orait done oso)
  6. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan url 'contest' dan alamat emel di bahagian komen entry ini. (okeh jap lagi)
  7. Tarikh tutup 28hb Februari 2011 tepat jam 12 malam.

hahaaha saya kan mmg suka buat kerja last minute... dah nak tarikh tutup baru terhegeh2 nak join.. yaaa sempat lagi ni kalau korang nak join..

saya nak tag : DINAS ALDI & MAIRA :)

6 comments:

sekamar rindu said...

salam..


gud luck..kak..

Kaseh said...

Sekamar rindu : tenkiu dik... :)

maira said...

1st time kena tag GA, tq kaseh & good luck.. insya Allah esok maira buat.. :)

Kaseh said...

Maira : buat eh..kalau free la..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck beb...

Dee said...

thx join kaseh..good luck ye!