Monday, February 21, 2011

Games comel.. saje suka2

games ni di kidnap dari blog AtinD , kiut sgt..hehe..



i) Pilih bulan kelahiran anda:


Januari - Aku cinta

Februari - Aku gigit

Mac - Aku belasah

April - Aku peluk

Mei - Aku terhantuk

Jun - Aku terkentot depan

Julai - Aku menari dengan

Ogos - Aku pergi dating dengan

September - Aku lambai dekat

Oktober - Aku muntah depan

November - Aku jerit dekat

Disember - Aku terlanggar



ii) Pilih nombor hari jadi anda:


1 - Mak aku

2 - Komputer aku

3 - Liverpool

4 - Garfield

5 - Musuh dalam selimut aku

6 - Gangster

7 - Handphone aku

8 - Gerrard

9 - Maria Ozawa

10 - Semut

11- Kawan baik aku

12 - Polis

13 - Taik kucing

14 - Patung barbie

15 - Lee Chong Wei

16 - Mak Mertua aku

17 - Mak tiri aku

18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku

19 - Makcik kantin

20 - Sharifah Amani

21 - Upin dan Ipin

22 - Siti Nurhaliza

23 - Spongebob

24 - Cristiano Ronaldo

25 - Bapuk/Maknyah

26 - Kawan aku

27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia

28 - Nickhun (2am)/ Yuna (SNSD)

29 - Orang gila

30 - Taylor swift

31 - Awek cun/ Jejaka tampan



iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:


Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem

Hitam - Sebab aku gila

Pink - Sebab aku suka single

Merah - Sebab mak aku suruh

Biru - Sebab aku tak tahan

Hijau - Sebab aku baik hati

Ungu - Sebab aku cemburu

Kelabu - Sebab bomoh suruh

Kuning - Sebab suka hati aku la

Oren - Sebab aku baru putus cinta

Coklat - Sebab aku tak tentu arah

Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat



saya punya kan : Aku terkentut depan Cristiano Ronaldo sebab aku baik hati!


haha tak agak2 kan.. depan Cristiano ROnaldo yg ensem lak tuh..haishhh.. try la... :)


21 comments:

Mia-Ina said...

LAIN2X SEMUA ADA..OCTOBER XDE PUN..HUHU

Kaseh said...

mia : ada dah..hehe dia dan lari alignment tadi

eyna azmi said...

aku peluk Nickhun (2am)/ Yuna (SNSD) sebab mak aku yang suruh ....

maira said...

aku peluk raja lawak/akademi fantasia sebab aku x tentu arah.. hahaha...

Cik Wanie Ghani said...

hahahahah,
nak tergelak pun ada,
apapun tq for sharing:)

bujal X said...

aku menari dengan semut sebab aku tak tahan.


apahal???

hahaha~~

Ms.Lilies said...

kah kah kah....
senyum aku bila tgk jawapan utk besday aku


:D

DrSinga said...

Aku gigit Cristiano Ronaldo (nyam nyammmm...)sebab aku perasan cantik
.
.

Ati Masrif said...

saya menari dgn taylor swift
sebab saya perasan cantik..huhu


Jom baca: INILAH PUNCANYA…

mummysyafie said...

"aku peluk semua sebab aku suka nangis"..hahahaha

best arrr..

Daddy Ziyyad said...

Aku terlanggar Raja Lawak sebab aku tak tahan.

~yappadeyyy..kalu terlanggar Lisa Surihani ok gak..wakakaka

kakcik said...

Aku pergi dating dengan Cristiano Ronaldo (ramai pulak yang terkena kat Mamat ni) sebab aku tak tahan (tak tahan apa, ek??)

ieda said...

lucunya dik
saboor jerlahhh
:))

sekamar rindu said...

salam....kak kaseh,

11- Kawan baik aku..( hari lahir SR

h4ni3 said...

hahahha

aku muntah depan upin dan ipin sebab aku tak tentu arah..


motip??? ;D

gadisBunga said...

aku cinta bapuk/maknyah sebab aku fikir aku hebat.

what the nyah kan? hahahaa!!!

gadisBunga said...

hahaha!!!! lawak gila baca komen sorang-sorang. hahahahaha!!!!

atty's said...

Aku terhantuk musuh dalam selimut sebab bomoh suruh!

Dasat main bomoh..takut den!

sissyira said...

salam

hehehe....tak tahan la...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Mesti kaseh orang nya comel, pilih profile gambar kucing yang comel, pilih games pun yang comel.

rasp said...

hehehehe..kelakar...
aku menari dgn polis sebab aku tak tahan...
tak tahan apa tu kahkahkahkah...