Monday, February 21, 2011

Bila org buat review ttg blog kita ...

hanya satu je ucapan yg patut diberikan..


TERIMA KASIH.. TERIMA KASIH DAN TERIMA KASIH...


Review utk saya disini..


utk adik SEKAMAR RINDU.. thanx sebab buat review/perkenalkan blog akak kat blog anda.. alahai.. terharu akak dik.. terus baik demam den..hehe cuma yg silap tadi dia kata akak dah kawen..alahaii..akak lum kawen la yang..jatuh saham akak nati ko ckp akak dah kawen.. lalala :P


saya merupakan pengomen tegar kat blog beliau... mostly yg saya komen mmg ikhlas.. ada menda menarik utk dikomen..saya komen..takde... saya diam jek..


tapi blog SR byk info2 menarik dan puisi2 indah yg dikarang sendiri oleh beliau..maklumla seorg guru kan.. so bahasa dia alahaii.. akak mmg tak reti bahasa2 indah camtuh dik.. kalau akak suka org.. akak ckp `i suka u` la.. kalau dia nak tido akak ckp `nitenite sweet dreams`.. tapi SR tak.. tatkala org yg disyg nak tido... nati beliau akak titipkan puisi indah... phewww... cair bila baca tau.. dari situ je dah tau yg SR ni jiwanya lembut..

org jiwa lembut ni yg tak eloknya salu pendam rasa... :) tapi rasanya SR tak kot.. sebb salu luahkan kat blog kan..

anyway thanx again eh SR... ttg fakta silap awal2 tu takper.. akak tak kisah pun.. mmg tak ramai yg tau status akak.. org ingat akak da kawen pun takper.. sebb mostly kawan2 akak semua da kawen..hehe

doa akak moga SR sentiasa dlm lindungan ALLAH dan maju jaya dlm dunia blogging ni..

PEACE..

15 comments:

eyna azmi said...

alah ... saham ko jatuh sikit jek ..SR tak sengaja tu ,,,
ko tau tak ari tu pun aku silap fakta gak ..aku panggil SR tu "kak".. hehehe

Adinda Amy Sensei said...

sekamar rindu mmg best..hehe

sekamar rindu said...

salam..

kak kaseh....maafkan SR.....so sorry...

kesilapan sangat dikesali..

Ladysirna said...

saya ada follow blog SR juga, tapi silent reader je, jarang plak nak tinggal komen, u r right, blog dia nice, so u are...

h4ni3 said...

hehehe
sampai demam2 tu!
hebat penangan SR ;)

maira said...

blog kaseh memang best (ikhlas nie).. blog SR pun best, banyak citer menarik, selalu jadik silent reader jer kat blog beliau :)

HaSue said...

tahniah2..semoga makin maju dalam arena blogging..hehe

DrSinga said...

Meowwww best !!!
;)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

nanti makcik konpius ko dah kahwin ke belum ni.lambat pick uplah.

Ati Masrif said...

SR tu muda dari kaseh ke..

camne leh tahu lak..

ntah2 lagi tua kot ...ngeeee

mummysyafie said...

bukan senang orang nak review pasal blog kiter kan..

sekamar rindu said...

eyna azmi,

memang betul...saya tak sengajaaa..

:)))) sori kak kasehh

lily lotus said...

clap2..bestnya ada org review blog :)

sissyira said...

salam

seronok bila org review blog kita, tp ...biarlah...

rasp said...

walopun ada kesilapan teknikal tapi tetap rasa diri itu dihargai gitu...