Friday, February 25, 2011

Bila Suri Demam ...

Kasih seekor Suri thdp tuannya...


bila tuannya sakit....


Suri teman tido... suri urut2kan kepala...



Suri sentiasa menemani tak kira waktu...dimana2 jua..tgh study pun suri boleh teman..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tapi sekarang Suri demam.. Suri tak sihat..



Sapa nak jaga suri?

Suri jgn risau sayang... kami semua akan jaga suri.... makan ubat tau.. jgn dimuntahkan balik pulak.... mahal ubat tu amek kat vet..




Cepat2la baik suri... lepas tu g main kat luar... datang balik da asthma maklong nih dek kau suri oii.... ..haishhh..


lawa kan baju baru suri... yg baju biru tu benjy...kucing andak.. cerita ni cerita lama..haha saje je mengimbau memori menjaga suri.. skang suri dah lupa diri.. dia takmo naik umah nayna lagii... sibuk ngorat kucing mana ntah....suri sombong! menci...


skang kat umah ada lucy..lucy ni mak si suri dulu (asek beranak jek, betul2 kucing betina paling hot dikajang ni kot, laku sokmo ) skang lucy tgh menanti hari nak bersalin.. sibuk jek nak masuk bilik...org da sediakn kotak lawa2 kat luar tu seboleh2 dia nak masuk bilik gak.. agaknya segan kot nak bersalin di khalayak ramai..muehehe...

hopefully lucy selamat bersalin anak meow yg comel2.. 2 ekor cukup lucy naa..takmo ramai2.. semak .. pastu tutup kilang..toksah ngader nak beranak lagi.... nati kalau lucy da selamat bersalin den upload gambo dia anak beranak eik..

13 comments:

maira said...

kasihnya suri kepada tuannya.. semoga suri cepat sembuh, n nampaknya Lucy memang sangat howtt :)

Ati Masrif said...

ala..comelnya pakai baju...hihi

sape sebelah suri tu...


Jom baca: ULANG TAHUN KE-10

Daddy Ziyyad said...

Ini betul betul punya sayang kucing nih...:)

Chik Att said...

Lucy ... produktif betul kooo yeee....

atty's said...

siap pakai baju lagi..comey

h4ni3 said...

suri lupa daratan ek..

semoga lucy dapat lahirkan lebih banyak 'suri'... suri yg tak menyombong.. hehehe

Ms.Lilies said...

kucing pun tau sayang kan...
ni manusia ni...haihhla....



kiut sey dia pakai baju tu

miloais said...

comel2 jahhh kucing2 ni pakai baju...

salah satu binatang yg tak bleh bela kat umah iols sbb my son ada asthma

Lazyf said...

olololololololo...tomeinyer!!!

eyna azmi said...

alo lo ..comelnye suri tu pakai baju

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

suri pinjam baju bleh..cantik rrr..hehehe

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Kaseh ko ke disebelah suri?bahagianya kucing tu, tidur berteman.

eynda said...

Aaaaaaa.....sangat comel...suri get well soon ok ;-)