Monday, February 28, 2011

Sila Susun Ayat ...

gambar tak tersusun.. sapa rajin susunkanla.. pastu buat ayat.. kalau betol jom dating sama.. wakakaka...






































14 comments:

mama_iris said...

apa?ni contest ke ni?hahaha...blur la petang2 ni kak..

Kaseh said...

nurul : wakakka bukan contest saje akak gedik.. kalau ada yg jawab ok kang akak bg la icecream sebatang..hahah

ieda said...

ermm x terteka lah cayunk huhuh

Cik Wanie Ghani said...

alamak,
pening sudah,
ting tong ting tong,

huhuhuhu

bujal X said...

air cond saya rosak.

panas nak mampus.

minum air sirap limau best ni!

takpun air lemonade.

selepas itu saya terjun kolam.

lalu baskin robin pelawa saya makan cendol.

tapi saya taknak~

sebab ABC lagi sedap~

hahahahaha~

Kaseh said...

kak ieda hhehe takper kak..

Kaseh said...

wanie bebeh : tingtong sudah? ayokkkk muehehe

Kaseh said...

bujal : almost tepat.. cuba lagi..lalalalla

h4ni3 said...

aircond rosak
tiba2 rasa nak lempang orang
suhu badan pun dah naik sampai ke tahap marabahaya
eh, tapi drpd lempang orang, baik pegi BR makan eskrem
alamak, BR jauh pulak
ABC ataupun cendol kat mamak sebelah pun jadilah
kalau esok aircond masih rosak, kaseh akan ambil EL
mahu pergi bersenang-lenang kat swimming pool
sebelum terjun tiruk, minum lemonade dulu
pastu lepas berenang2, mesti dahaga balik kan... ayuh kita pekena sirap limau pula


hehe.. sekian... :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

panas2 nie kalu dapat mende2 sejuk adalah sangat syorga...yeyeyeyye bonda amani betoi...sila belanja baskin robbin...

maira said...

panasnya cuaca hari nie... ekon pulak, masa nielah dia nak rosak... panass... panas... terasa macam nak minum lemonade, pastu terjun kedalam swimming pool tapi semua tu jauh sangat... sirap limau pon bolehla... oh.. tetiba teringatkan baskin robin tapi malas nak keluar... dapat ABC n cendol kat tepi jalan pon jadilah... walla... sedap gilos...

hahaha...

Daddy Ziyyad said...

-Hari panas berdenting,basah ketiak dah ni..

-Ekon pulak rosak..grrrrrr

-Dikala kepanasan terbayang eskrim Baskin Robbin...tapi nak tunggu 31 haribulan lah pulak..

-Dan haus gile..kan best kalau bleh minum ice lemon tea di tepi swimming pool..ala ala mak datin gitewww..

-ku keluar rumah, hanya yang nampak ialah kedai cendol sahaja..hahaha..lalu aku minum cendol dan air sirap limau.

Sekian :P

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik yang paling degil tak nak buat.makcik nak cakap, suka makan ice cream baskin robbins,masa pregnant firdaus, lagi gila makan ni.

Lazyf said...

All i can say..."ABC tuh nmpk sedappppppppppppp sgt taw!!!