Sunday, February 20, 2011

out of order!

my demam n batok is getting worse woo.. especially batok larr..

now ni saya totally takde suara dah.. ckp je suara kuar macam robot yg tak cukup bateri.. sayup2 je..


ubat dah mkn..rehat dah cukupp ..tapi still out of order gak badan nih.. melepekk jek.. haishh..


harinih mama masakkan sup ikan.. makan2 muntah balik.. aduhai.. seksa rasa la..


saya rela lagi demam saja daripada dpat full package demam, batok n selsema nih.. sakittt pala tau.. :(

naper eik dah tua2 ni antibodi makin tak kuat.. kalau dolu2 susah gak saya ni nak dapat sakit.. tapi skang.. selang dua minggu mesti kena demam..


Ya ALLAH, moga cepatlah aku sembuh dari bebanan penyakit ni....amin..



11 comments:

~~su manje~~~ said...

Salam...
Sumanje singgah ptg AHAD
Blog Poem ~~~SuManje

Oh Ya...jemput singgah ke Blog sumanje yang baru...
TERIMA KASIH dari su sudi singgah..
Happy Blogging...
~~SuManje...~~

Farra Dhelina said...

mnum air msk byk kak..smga lekas sembuh yer..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Kalau makcik dah tak de suara cam tu, beli kat kedai sensei cina, sebut je sakit tekak ngan tak keluar suara.nanti dia bagi satu paket herba tu rendam ngan air panas.3 kali minum je dah okey.

eyna azmi said...

beb ... semoga ko cepat sembuh ....
makan la ubat ..dah p klinik ke lum?

Kaseh said...

su manje : insyaALLAH..

Kaseh said...

Farra : thanx dear..dah bergelen2 minum air masak ni.. nak kaver pedih tekak..tapi tiap kali nak telan punyala sakit... :(

Kaseh said...

Makcik INa dodo cheng : ubat sengsei eik..takpenah try lagi...esok nak try tanya..

Kaseh said...

eyna : dah pi klinik da..dah mkn ubat..lum baik lagi..tapi demam dah susut arr...

rasp said...

sis cuba le petua minum madu campur dgn perahan limau nipis...
mudah mudahan hilang batuk tu...
u take care tau!
makan ubat!

maira said...

banyakkan minum air kosong, jangan lupa makan ubat, get well soon kaseh

Ati Masrif said...

syahmi pun sakit mcm ni

bila batuk ..dah mcm bunyi

tong kosong tau...

cepat sihat dear...