Tuesday, February 1, 2011

Top Commentators - January 2011

STICKY POST - Entry baru sila scroll bawah...

entry ni akan melekat sehingga semua nama2 dibawah selamat mengemail alamat anda pada saya di mydreamweight@yahoo.com


okeh seperti yg korang maklum, baper kali ntah sy bgtau tahun ni baru sy start blogging balik setelah merehatkan diri tahun lepas ..lama gak la cuti berblogging.. semua kerana masalah2 peribadi yg kadang2 tak dapat diterima oleh akal.. tapi alhamdulillah semuanya dah ok and Im back.. with my stories..


so kira tahun ni gak..saya ramai gak dapat kawan baru.. n kawan2 lama pun dah kembali aktif macam dolu2..wpun masih ada yg lama sy tak nampak..takperla maybe dorang pun ada hal masing2.. tapi kira besh la.. berblogging ngan ada kawan2 macam korang nih.. seriuss..


so kira macam tahun2 dulu, chewahh mcm dah lama sgt ko berblogging kaseh.. :P, yaa sejak dulu sy mmg ada niat.. nak bg token of appreciation org kata khas buat top 10 commentators yg tak jemu2 datang jengah blog... tak jemu2 tinggalkan jejak.. tak jemu2 bg komen.. tak jemu2 melayan kerenah sy yg kadang2 ok kadang2 tak.. kdg2 skema..kdg2 sengal.. tapi itulah kaseh yg sebenar2nya.. im happy go lucky.. tapi bila tersentap korang pun dah tau camne kans..hehe



Jadi sebagai pembuka tirai 2011 ni.. sy dgn penuh ikhlas nak bg something utk para top 10 commentators utk bulan january ni.. bulan depan lum tentu ada lagi.. ada rezeki ada la kans.. we`ll see :)


terima kaseh buat maira, mimy, Kakcik, eyna, hanie, DaddyZ, kakty, kak ieda, Dinas dan rasp atas kerajinan korang memberi komen2 bernas utk cik kaseh nih.. :)



tak lupa jugak utk korang yg dah tinggal jejak tapi tak tmasuk dalam top 10 ..den tau korang komen gak.. dan tak lupa jugak utk silent2 readers blog transformasi2009 ni.. tanpa korang sapalah cik kaseh dan blog picisan ini..hehhe

sy sebenarnya dok pk apa nak kasi kat korang sebenarnya..mcm taun lepas yg no 1 dapat lebih..and the rest biasa2 je..tapi kali ni saya nk bg fair kat semua..sebab bila diperatikan ada turun naik nye top tuh.. kadang2 org ni..kadang2 org lain.. so to be fair..kali ni hadiah semua dapat sama..



dah lama dok pk apa nak kasi.. ingat nak belikan something tapi taktau apa nak bg.. ingat nak bg voucher baskin robbins tapi tadi tanya takde la pulak kena g midvalley, pastu tanya voucher kenny rogers nak kena apply website lak..malass.. pastu tanya vouchers Secret recipe.. pun takde.. last2 tadi sy singgah starbucks and tnya ada jual vouchers tak..and alhamdullilah.. adooo... sooo utk kali ni..korang dapat vouchers Starbucks la yer..


idakla sy bg beratus sorang.. cukupla sorang 10 hengget.. okla kans.. bleh beli java chips frapp cuma kena tambah 5-6 hengget jek.. :P yg tu korang tmbah sendiri la eik..



expiry date adalah sampai march 2011, so dapat je nati terus g beli eh :)



pastu bleh la melayari blog saya sambil ditemani oleh starbucks frapp.. lalalaa :)

last but not least... a zillion thanx to all of u readers out there... without u... im nobody nobody but meeeee (sila ikut rentak wondergals eh) hehehe :P

love u all....


p/s: to winners, pls email me ur address eh, insyaALLAH pas cuti raya den pos..

21 comments:

atty's said...

ada nama kty jugak..tak sangka nie..walupun jrg online time cuti nie..

untuk kaseh.,kty pun nak ucapkan terimakasih banyak2 ye..selalu jugak jalan2 blog kaseh..semoga satu ari nanti dpt jumpa kaseh..ye..

kty ltk adress kt fb tau ..thanks kaseh..muahhhh

sissyira said...

salam malam rabu =)

ada jugak macam ni ek..tahniah yang bertuah tu...

tak kisah dapat atau tidak.sbeb komen dgn ikhlas disini..

noradzlina.kamdani said...

wah..tahniah utk readers yg dpt hadiah dr kak kaseh.

Chik Att said...

waaaa.... tak dak .....

Mimy Hamid said...

yeayyy tak nak pos...nak jumpa smbl minum starbucks

Dinas Aldi said...

isy tak sangka cek masuk jugak dalam senarai walaupun kita baru saja kenal, auw!

Kaseh said...

kakty: nati kita jmpa eik..insyaALLAH..bukan jauh sgt pun..

Kaseh said...

sissyira: thanx dear salu singgah blog akak.. :)

Kaseh said...

ina : thanx tau salu singgah blog akak..

Kaseh said...

Chik Att: takper2 CA..next time ada kot rezeki hehhe

Kaseh said...

mimy: yeahh bisa diatur..

Kaseh said...

Dinas : wpun baru kenal tapi rasa macam dah lama kan..eheks..

^^AnGGun^^ said...

wahhh..beshnye pada top commentor =)

tahniah uoalss!!

ieda said...

yeayx3 ada nama akak .. sukeee
thanx dikkk
muahx2 ... :)

DrSinga said...

dok kejip2 mata cari mana sendiri...
*dush*
tak ada...
:(

next taim!

eyna azmi said...

wah ..nama eyna ada gak ..tak sangka ... target this month nak duduk tangga teratas ..boleh ? muhahahaha

sekamar rindu said...

salam...

wow.....bestnya..kak..

:)

h4ni3 said...

walawehhh
patutla semalam mata kanan aku asik gerak2 aje... nak dapat rezeki yg tak disangka2 ropanya

huhu... terharu yu! time kasih la banyak2.. nanti ai emel k
pastu kita sama2 lepak kat stabak alamanda.. heheh

mummysyafie said...

taniah pada semua..nor pernah nak buat gadget ni kat blog tapi tak menjadi la kaseh. sekrang ni tak done lagi nak godek..

rasp said...

la sis...tak ku sangka...
mengomen secara ikhlas dpt lak hadiah...
makacih makacih...smoga murah rezki u sis ...

maira said...

baru hari nie online lepas cuti panjang, x sangka dapat hadiah... komen2 tu ikhlas :), tq kaseh yang sangat bermurah hati.. muaaaaaaaahhhhhhs...