Sunday, February 6, 2011

pantang tak pakai baju

assalammualaikum...


Pantang betol la kalau ada lelaki baru nak kenal2 kita pastu bila kita mintak gambo di baginya

gambo tak pakai baju!!

Apakes???


seksikah anda? mau goda saya kah? or mau jadi Salman Khan? sikit2 bukak baju tayang body?

cuba habaq mai sikit apa masalah anda?

or takper.. saya harus berfikiran positif....

maybe dia nak tunjukkan panau satu badan yg dia ada..

so kalau saya nak reject dia..bleh reject awal2... kot? hahahha

adehh siyes la.. elok2 kenal skang den dah mula menyampah.....

pi gatal bg gambo tak pakai baju watper!!!

saya hanya boleh terima fahrin ahmad je tanpa baju.. :P



p/s: sorry terus2 entry emo...mood blogging still cuti la.. eheheh

19 comments:

azharr said...

haha

Dinas Aldi said...

I nampak tajuk entri ni, terus ke sini okeh, terus ke sini!

kehkehkeh saja buat lawak. apa hal bagi gambor tak pakai baju lak tu, adehhh. cantik benor ke badannya.

I pun tak suka benor la gambar2 tak pakai baju ni. brad pitt je boleh ok, yg lain forget it.

kehkehkeh saja buat lawak lagi :D

Kaseh said...

Azharr : haaaaa dia gelak tuh..sah sah biasa buat eikkk... hahah

Kaseh said...

DInas : wakakak siyes potong betol bila dia anto gambo tak pakai baju.. haishh..

Lazyf said...

Pahrin Amat?
owh tidak...hehehe

Chik Att said...

dia suruh kasi hadiah baju tuuuu

maira said...

x pakai baju??? nampak bena something wrong dengan mamat tu... x bersopan n x hormat perempuan... x suker, x suker, x sukerrrr..

rasp said...

dia tak cukup duit beli baju lah tu...
tu nak minta belas ikhsan u belikan dia baju kot ngehehe

ieda said...

adoii dikk
saper pulak tuuu uhukssss
seksi tak dier ekekkeke ??

Daddy Ziyyad said...

Toksah la berkenalan dgn jantan mcm tu...seriously..

Maybe kekonon dia ingat body dia sgt cantik, tegap & sasa kotttt:)

Ataupun maybe sebab dia rasa dia dah bagi gambar tak berbaju, in return dia nak u post gambar sexy2..isshhhhhh..elakkan lah..

Kaseh said...

lazyf : betolll kalau pahrin ahmad akak relaaa yuuu..

Kaseh said...

ChikAtt: haha pantang kaseh tau lelaki mintak2 bg hadiah nih.. hehe

Kaseh said...

maira : mmg dia bengong...malas da nak layan..

Kaseh said...

Rasp: haha pity him kan.. dia salah org la tuh kot..

Kaseh said...

kak ieda: sebab tak seksi la kaseh komplen ni kak.. kalau seksi takper gak haha..

Kaseh said...

Daddyziyyad: kalau dari awal tau pangai dia macam tuh sumpah takde nak kenal..tapi awal2 sikit punya baik.. bila mintak gambo..tu yg dia bg..mmg kena reject lar..

DrSinga said...

gila isim tu!!

eyna azmi said...

tak pe al dia nak tunjuk body dia cantik

iS3 DaEnG said...

tu jantan miang lerr tu..mesti ada double meaning tu..huhuhuh