Wednesday, February 23, 2011

shhhh.....

assalammualaikum

selamat pagi rabu.. hows everybody? today ok? saya baru je start keja arinih.. actually semlm dah pegi ofis dah tapi dok sakit kepala n batuk muntah2..maka saya g klinik dapat MC, so pulangla saya ke rumah n bobomm...


so today..im at work.. takleh nak MC wpun kepala sakit.. and yg paling utama suara takdek..
kalau berckp ngan den confirm tak faham.. sbb sayup2 je suara yg kuar..tu yg paling maximum.. kalau kena ragut ke apa mmg org takkan tahu den kena ragut..sebab jerit pun macam takde makna..hehe tapi nauzubillah..mintak2 dijauhkan dari kena menda2 camtuh.... tapi andaikata terkena..mintak2 peragut tu mati disebabkan kerandut zakar dia pecah :P




so harinih mintak2 takde sapa call den.. kang org ckp den giler..tetiba nak beromantik bagai..ckp suara ala2 seksii ...buang tebiat ke apa kan.. so jgnla calll please... harinih nak lepak2 duk diam2 buat keja.. BW pun tak sempat rasanya nih.. kerja byk..nak ujung bulan kan..biasala...

so dgn penuh rasa comel (bak kata Makcik Dodo Cheng, den comel :P ), saya mintak maaf tak dapat nak BW ke blog2 anda semua sebb keadaan kesihatan saya lum stabil dan saya berada di ofis berdepan ngan tugas2 yg berlambak.. tgk la ptg2 kang ke.. mlm kang ke..den jalan2 blog korang eh..

till then.. daaaaaaaa muashhh..

18 comments:

bujal X said...

nak dengar suara seksi~~haha~~

Kaseh said...

bujal: uishh bahaya kalau kamu dgr.. takleh tido malam nanti..haha

rasp said...

suka sora serak tapi serak sakit takmo le...
u take care ya...

TopsyTurvyMum said...

rest jer la kaseh oii..
minum air banyak2..
dah sihat boleh BW sampai lebam:)

tak tahan sumpah peragut tu hahaha

noradzlina.kamdani said...

minum air asam jawa kak...

noradzlina.kamdani said...

barli pun elok gak..bg sejuk bdn

Kaseh said...

rasp : serak mmg seksi dear..tapi ni serak seksa..hehe

Kaseh said...

TTM : keja byk tapi hati nih memberontak suh BW hahhaha.. dah bergelen minum air ni.. kejap2 toilet.. kalau ada tiub yg leh pasang kat pinggang direct flow ke jamban okgak kan hehe

Kaseh said...

Noradzlina : asam jawa dah try..tak sedap kan rasa dia.. barley jek lum try..nati akak try..

DrSinga said...

jom karok!!!

miloais said...

kalo time kena camni
gi karaoke best kan???

jom nokkk!
hiks

Ati Masrif said...

kaseh..

minta no hp..

nak call ler...hihi


Jom baca: CARA LETAK LINK ENTRY DALAM KOMEN ANDA

Madam Sooyaree said...

Get well soon Ella... eh.. Kaseh!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

get well soon beb

Daddy Ziyyad said...

"mintak2 peragut tu mati disebabkan kerandut zakar dia pecah :P "

-hahahahhaa

maira said...

take care kaseh.. tersembur air baca sumpahan terhadap peragut durjana tuh ..

atty's said...

jgn bykkan bercakap tau arinie

eyna azmi said...

kalau ko jumpa aku ..demam pun mesti ko nak cakap jugak