Sunday, February 27, 2011

Anniversary GIveAway - Kak Pah

Tetiba rajin nak join Giveaway.. kali ni dari Kak Pah.. mehla join sama..





Syaratnya mudah:
1. Buat satu entry mengenai GA ini. (Done)
2. Copy gambar di atas dan letak di sidebar anda selama GA ini berlangsung. (jap lagi nak buh kat side bar)
3. Tag tiga orang kawan anda. (okeh sat g eh kak )
4. Tinggalkan link anda di dalam kotak komen untuk kakpah datang melawat. (rogerr )
5. Terbuka kepada sesiapa sahaja yang datang menjenguk di sini. (moh join ramai2)

Itu saja.

Tarikh tutup GA adalah pada 12 Mac 2011

saya nak tag :

Kak Ieda
Eyna Azmi
Noradzlina Kamdani


6 comments:

kakpah said...

salam kaseh.
kakpah datang buat spot cek. Good luck.

sekamar rindu said...

salam..


gud luck...:)

Kaseh said...

kak pah : wsalam kak.. thanx kak eh.. :)

Kaseh said...

Sekamar rindu : tenkiuuu :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ada jugak tag nie..dan ada dapat jugak..tapi xbuat lagi..huhuhuhuh

eyna azmi said...

aku tak perasan ko tag aku