Monday, January 31, 2011

sedih..sayu..

tika dan saat ini air mataku jatuh berjujuran... sebak...sayu terkenang kisah cinta lama..
erm semua gara2 melihat video clip ni.. dak bambam punya pasal la ni.. g singgah blog dia..tup2 ada lagu ni.. terus sentap akak tau.. :( ..

skang akak ngah sedey..sapa nak pujuk.. ermm terkenang my ex.... diala satu2nya insan yg memahami hati dan jiwa ini.. teringat mula2 dia suh akak tgk video ni.. berjurai2 air mata akak tgk dik.. dia tahu jiwa akak lembut.. dia kenal hati akak.. tapi syg..dia bukan lagi milik akak...

ya ALLAH ..kuatkanlah hati ku ini...

erm dah takmo sedey2... meh tgk video ni.. dah lama dah..rasanya korang biasa je tgk...tapi tiap kali sy tgk..pasti sy akan nanges... even skang ni pun.. sedey lar.. :`(





p/s: nak tisu?

17 comments:

sissyira said...

salam pagi selasa =)

kadang-kadang nak kuat tapi menangis juga..tak nak sedih sudah, sebab dia bahagia dengan perempuan lain aka isteri dia sekarang,maka saya harus buktikan saya kuat dgn menerima lelaki lain.. insayallah...

TopsyTurvyMum said...

Kalau tiap kali tgk apa2 yg related dgn peristiwa sedih, memang nanges laa:(
Take care kaseh, semoga kita sentiasa dalam rahmatNya.

Dinas Aldi said...

jangan terus bersedih Kaseh! you've made it this far surrounded by people who love you. things will be ok for you, insyaallah!

eyna azmi said...

ala ..tak mo la sedih sedihhhhh

mama_iris said...

dah tgk...
mmg sedih....tp akak jgn ikot emosi sgt yaaa....chill up bebeh...=)

InaAchik said...

jika sedih, menangislah...
biar dukamu pergi bersama air matamu...

tabahkan hatimu...
kerana DIA maha tahu apa terbaik untukmu...

mummysyafie said...

takmo sedih2 yang...chillss..cuti arini.

Kaseh said...

sissyira : akak rasa akak dah ckup tabah..tapi sebenarnya tak..

Kaseh said...

TTM : thanx dear... :)

Kaseh said...

DInas : insyaALLAH..thanx a lot dear..muashh

Kaseh said...

eyna: ok ok tak sedehh lapor je ni hehehe

Kaseh said...

mama_iris : ok ok taknak sedey dah..tapi teringin nak joi khayra tgk iyah kacam..hehe

Kaseh said...

InaAchik : thanx babe...muashh

Kaseh said...

mummyshafie : uwaaa kaseh keja ar nor...heheh

h4ni3 said...

Tuhan ciptakan air mata untuk kita menangis

nak nanges jugak
uwaaaaa :'(

Kaseh said...

hanie : alahai..nasib baik la kat opis ni speaker takdek..kalaukaseh tgk lagi vid ni mau kaseh nanges lagi ni.. dah dah takmo nanges.. minggu depan abemu balik...

maira said...

sedeyyyyyyyy.... :(, bertakung air mata tengok klip tu... cinta sejati tu...

kaseh, memang susahkan melupakan insan yang kita sayangi sepenuh hati... kaseh renung2kan kata2 ini ya... "bila Allah tidak memberi apa yang kita minta, yakinlah dia merancang sesuatu yang lebih baik untuk kita"

mungkin kita sayang sesuatu atau seseorang, tapi Allah lebih tahu apa yang terbaik buat kita... maira yakin, kaseh seorang yang kuat... let the time heal the pain dear...