Wednesday, January 19, 2011

confused

bila semua g breakfast..



tinggal den sorg2 kat opis..



tiba2 munyi tepon.. den pun terpaksa jwb la..





den : morning.. sambil sebut nama sykt..(takyah la sebut kat sini kang korang carik den) :P



disana : halo selamat pagi.. buleh saya berckp ngan accounts



den : accts takde.. nati call back boleh?.



disana : saya nak tahu payment saya dah siap ker..



den : u need to call back eh.. sbb person incharge takde



disana : i nak tahu pasal payment jer ..



den : ya ya i know..but the person incharge is not in so u need to callback later k..



disana: habis payment saya macam mana?



den : macam ni la.. u call back dalam masa 15 minits ok..



disana: ok







p/s: aku yg salah bg info ke dia yg tak reti bahasa? tu sebab den cukup malassss jawab tepon

18 comments:

Daddy Ziyyad said...

Orang bila nak duit, memang begitu..hehehhe...

Kaseh said...

daddyZiyyad: bikin panas woo bila org tak reti bahasa.. haha

h4ni3 said...

telinga dia tersumbat sket pagi ni
hence, otak dia pun tersumbat jugak
hahahaha
kesiannnn orang camtu ;)

Farra Dhelina said...

ah tension org mcm tu..ni tak fhm bahasa kot kak! choi!

DrSinga said...

pekak badak tu!!

Kaseh said...

hanie : kesian eik org otak tersumbat.. jap nak imagine ...:P



farra: tension plus sakit ati..



DrSinga: agak2 kalau ckp ngan badak sure badak lagi fhm kan.. hehe

maira said...

betul2 x reti bahasa...kalau maira bila dah cakap berkali2 x faham2 jugak, mulalah nak hangin satu badan huhu...

Mimy Hamid said...

heheh aku tergelak guling ni...hahahaha...ko tak salah ...aku rasa dia terdesak..sib baik ko sabar ek...aku rasa tak sabar kot cam ko

Dinas Aldi said...

kesian orang tu, asyik teringat duit dia agaknya, hehehe

momguess said...

or
aku yg salah baca
hahahahha

Kaseh said...

Maira : kaseh dah naik angin dah tadi lalala...



mimy: uishh td je aku tpaksa sabarkan diri... kalau tak...



DInas : hehe tu la pasal.. geram jek tadi

kucingorengemok said...

pagi² telinga saya tersumbat (alasan tak pernah angkat fon kalau takde orang lain) he he

sue said...

Bikin spoil mood ja pagi2 tu..hehehhee..Tu pasai la sue maleh betul nak tolong jawabkan tel org lain...Takut caller tu tak reti bahasa...Bikin panas ja nanti...

NICK IRFAN said...

mmg xphm bhasa.. hehehe

Kaseh said...

momguess: ko ni wakakkaa..



KOG : haha alasan baik punyerr...



sue : akak mmg tak penah jawab fon...tu yg bila tiba2 kena jawab camni jadiknya mmg meradang laa..



nickirfan: konpom kan tak faham bahasa kan dia kan...

Iena said...

ni antara sebab aku malas sgt nk angkat phone. dh ckp personal incharge xder, ttp tanya soklan2 di luar scope keje aku! pang sbijik kang!

Kaseh said...

iena: ahaha patut akupun bg pang tadi kat minah tu kan..haishh

mama_iris said...

ayat last patot nya.."awak pernah kene lempang dlm telefon?"
hehehe...sabar ye kak ye...