Friday, January 28, 2011

Me & KakiGym & Fahrin

kakiGYm ohhh kakiGym

bila la agaknya bleh register kat sini..

dah tanya harga personal trainer bagai..tapi tak gak pegi2..



ada sapa2 dok area kajang.. moh kita g lepak kat KAKIGYM, actually takla jauh sgt dari rumah..tapi ntah naper.. liat tul nak g sana.. dah lalu depan gym ni .. besarr... dah siap tanya price membership..pun berbaloi2.. nak g fitness first jauh benor n mahal kans..

bila tgk schedule kat kakigym tuh..ada poco la bebbb....cam besh jek kan..

harga personal trainer :

4 session - RM 200
8 session - RM 360
12 session - RM 480
16 Session - RM560

tak termasuk monthly fees nak join gym tu..kalau tak silap RM60 hengget je sebulan.. pastu setiap session adalah 1 jam.. kira ok la kans.. tapi budak tu ckp seelok2nya amek minimum 8 session... waahhh nak sgt try laaa.. nak sangatttttttt.. ermm

utk org macam saya ni kena ada personal trainer..baru bersemangat sket kan..

nak nak kalau ada personal trainer cam kat bawah nih.. perghhhs,....



percayalaa.. den takkan miss g training hari2.. wakakaka..


alahaiii fahrin.. kenapala engkau... dot dot dot....

cair tgk si fahrin ni laaarr.. haisshhh....
p/s: ada sapa2 kenal personal trainer macam fahrin tak? :P







6 comments:

Daddy Ziyyad said...

saya join fitness first.
bagi saya, kalau nak murah & senang, tak payah hire personal trainer, dgn syarat kita komited buat exercise, at least 3-4 kali seminggu, 30-40min min per session.

cuma kalau tak kisah keluar duit, dan ada sesi berjadual, hire lah trainer tu

kakcik said...

Amboi amboi amboiiiiii.... ;-)

DrSinga said...

nak sambung amboi amboi kakCik...
amboi amboi amboiiiiiiiiiiii...
meh aku garukan nak!!

Kaseh said...

Daddyziyyad : bukan takmo join fitness first.. jauh dari umah saya..lgpun saya dah penah join gym dulu.. kalau sendiri2 mmg tak jalan.. kena adapersonal trainer gak

Kaseh said...

kakcik : hahahahah ...shhh kak..

Kaseh said...

Drsinga: alamakkk kantoii..heheheh ampunnnn...