Friday, January 21, 2011

Cuti CNY



Ermm lagi seminggu nak cuti CNY kans.. lama gak tu.. 4 hari.. tapi tak booking mana2 tpt pun.. kalau last minit booking ni confirm takde yg available kan..

korang ada plan g mana cuti lama nati? ada idea tak nak g mana2 tpt yg besh.. yg tak berapa jauh dari KL, yg tak perlukan booking sgt.. yg tak kuarkan belanja byk2 sgt.. meh share meh..



p/s: kang dok umah je kang...,.

9 comments:

rasp said...

port dickson...
bukit tinggi...
nie kalo tak booking nak stay...
leh balik hari je....

maira said...

balik kampung.. hohoho balik kampung, hati girang... hehe.. maira balik kampung jek...

mmm... kalau x balik kg, rasa rasanya rehat kat rumah jer kot, x der idea nak g mana huhuhu...

Mimy Hamid said...

akua da kenduri bertandang terengganu....heheh...nk dtg mari lah

sue said...

Kak Kaseh..sue akan ke pulau...Hehehhe...Jln2..pollow hb ja..

Ugly duckling said...

Saya pi Pulau Pangkor then jalan jalan di Ipoh..tapi di Pangkor tu memang fully booked.

Balik kampung pun orait gak..tak payah booking and keluar belanja banyak banyak :) Cuma jam cam hampeh ja la kot.

atty's said...

kty cuti raya cina ..lama 29 - 7 feb
tapi tak g mana ..balik kg je ada kenduri kawin

Kaseh said...

rasp: pd n bukit tinggi ehh.. menarik gak tuh.. tapi tak letih ke balik ari g bukit tinggi tu?



maira: haishh kampung ahkak kat JB yang oii..jauh tuh eheheh



mimy: aku ada terpk gak tau nak g sana, tapi cam jauh la pulak kan..



sue: syoknya g pulauuu...




uglyducking: Pangkor besh gak dear.. taun lepas dah g.. nati shopping hasil laut byk2 tau...

Kaseh said...

kakty : phewww lamanya cuti..ohh balik kg kira ok la tuh kak.. kalau cuti lama2 tak g mana2 bosan gak tuh

Iena said...

bukit tinggi mmg langsung tak penat nk blk hari...
[http://inaachik.blogspot.com/search/label/bukit%20tinggi]

nk cdg gi Genting rasenya kalo raya cina baik xyah la...

cameron mungkin???