Tuesday, January 25, 2011

3 kali mati pun tak kaya2!

haha..topik tak agak2..

tadi ada supplier cina datang opis.. so dia sembang2 ngan my ofismate la kan..

citer pasal plat no keta minah tu.. 8856.. kata cina tu maksud dia ``kalau nak kaya berhenti kerja``..

camtu la lebih kurang..

pastu saya pun gatal la tanya plat no keta sendiri.. 5801.... tidak kaya.. wtf.. hahah

pastu saya tanya lak plat no keta adik2 den.. dah dua2 adik den no dorang amek sama `3458`


sekali maksud dia `` 3 kali mati hidup semula pun takkan kaya2`` ko.. wakakakaka... ni kalau budak2 tu tahu ni mampus sure bengang giler...

apa2 pun jangan pecaya menda2 ni semua kan.. nati jadi ngankung lak..

plat no keta korang apa eik? ada maksud ker? heheh yg den tahu no 5 maksud dia `tidak`, 8 - `kaya`, 7 - `pergi` yg lain lupa..

15 comments:

lily lotus said...

hahaha! kurang asam betul!

maira said...

teringat ex boss dulu2, dia selalu beli nombor, tikam no plat kete dia... selalu pulak kene... memang ada 'ong'.. paling best setiap kali kena, kami dapat nasik kandaq preee... hehe

Daddy Ziyyad said...

no henpon saya pun ada cina nak beli tauuu..hahahhaa

Lazyf said...

mine is 3952...

3 = ?
9 = ?
5 = tidak
2 = ?

rasp said...

hahahaha sungguh hampes tul....

h4ni3 said...

5045?
tidak... no.. mati tidak???
kekekekke

mummysyafie said...

lenkali amik 8848, maksud nya. "kaya kaya mati pun kaya.."

hihihihi...

ieda said...

ekekekekek harus adik2 kaseh mati terperanjat :))

sekamar rindu said...

salam...

tak kaya pun tak pe....hehe

terima kasih selalu singgah komen blog sr..

Dinas Aldi said...

kalau camtu keta I rasanya maksudnya mati pergi something something..kahkahkah!

takpalah, dorang dengan kepercayaan dorang, kita dengan kepercayaan kita.

Kaseh said...

lily: haha sure bengang si amy kalau dia tau menda nih hehe..



maira : erkk buleh ke kita mkn tu? hehehe



DaddyZIyyad :waaaa mesti no mahal nihh..ada ong..




lazyF: maksud dia.. dok kaya2 tp takmo belanja akak..wakakakak..



rasp: wakakakaka




hanie: hahaha kena la kans..



mummyshafie: ha ah laa..mati pun leh kaya



ieda: haha kak..sure dorang nyesal amek no tu..




Sekamar RIndu: kalau kaya dah rezeki kan.. :) sama2...saya singgah ikhlas...



DInas: mati pergi something2...kiut jek..heheh

DrSinga said...

aku saja book yang ada n04 kereta aku..
bolehhh..?
:)

Mimy Hamid said...

beb ko tolong tanya kan 7706 dan 9264...hehe nak tau gak apa maksud

Kaseh said...

DRSInga: wakakaka buleh2..

Kaseh said...

mimy : 7706 - pergi pergi sampai bahagia....


9264 - kaya tapi bahagia mati..

wakakak ko jgn caya ni..aku bantai jek...nati cina supplier tu datang aku tanya dia...