Tuesday, January 25, 2011

Fasha Sendat & Jejai dah putus?

gua bz.. malas nak update arinih tapi citer pagi ni besh la...

sana sini dah kecoh pasal fasha sanda ngan jejai dah putus..

apa komen gua?

`what goes around comes around`

`what u give ull get back`

apa lagi terms yg buleh digunakan? sila tambah ye kawan2...

sorry la..tapi gua mmg tak suka org amek hak org nih... so ALLAH dah byr cash.. hamekk

cepat ngan lambat jer... kanssssssssssss....


okla gua bz.....daaaaaaa

14 comments:

Mimy Hamid said...

one word..YEAYYYYYY...hukum karma dah dapat balasan

Daddy Ziyyad said...

Saya tiada komen.
Sebab saya tak pernah suka si Sendat.
Suara pun mengada ngada macam itik pulang petang.

Kalau kes Lisa Surihani, mungkin saya teruja nak komen...

Miahahahahhahaha....:)

Dee said...

tu tgk muka depan metro td..hmmm..harap jejai pun sedarlah..carilah calon isteri yg senonoh sket..

kucingorengemok said...

kalau tak hensem tapi perempuan berebut, itu tandanya dia nak duit kau... - term baru yang agak panjang, heheh

~Rina Mazlan~ said...

Dah takde jodoh..

HaSue said...

errrr..jejai tu sapa? <-nmpk sgt x mngikuti pkmbgn artis.. ;P

atty's said...

hanya mampu tersenyum..sbb dah jangka endingnya

Chik Att said...

no komen .... ada gak nampak dlm harian metro tadi kat kantin ....

Artis ni biasalah .... nak glamour lebih.....

Kaseh said...

mimy: karma kan beb...


daddyZIyyad: waahh sy pun minat lisa surihani..rasanya kalau dia yg buat perangai sy tutup mata sebelah... wakak siyes bias..



Dee: betol2...sokong sgt2..



KOG : besh term baru tuh..hahah


RIna : takde rezeki pun ye gak kan.


Hasue: Jejai tu jual kopok lekor belakang umah den,.hehehe..



kakty : mmg dah jangka kan kak..


Chik Att: tu laa ntah2 propa jek kan...

maira said...

padanlah si fasha meroyan berbikini bagai, frust dengan 'my love' kekdahnya... apapun, itulah hukum karma, jangan mimpi boleh bahagia dengan merampas kebahagiaan insan lain.

h4ni3 said...

tak cukup 'kena' dengan muka dia
lagi best kalau diorg dah kawen, si jejai tangkap satu makwe lain
baru 'berat' sket kena atas kepala dia
ahak ahak.. jahat aku!

Kaseh said...

Maira: betol2.. hukum karma tu kan..



hanie: saya sokooongggg.....ehehe

DrSinga said...

tumpang lalu...
nak bagi pil piriton sikit kat daddyZiyyad tu boleh!! ;P
.
.
'kami tak ada jodoh'
sungguh artis jawapannya!

Kaseh said...

DRSinga: hahahahhaha...