Friday, January 14, 2011

site visit :P


salam...

morning ..

harinih N9 cuti.. besday YDP besar N9, ermm takleh nak g mana2 pun..dah sakit..buat cara sakit la eh..

pagi ni bgn.. breakfast pastu mamam ubat.. and lepak meniarap ngadap lappy.. pasni nak buat site visit.. hahaa.. operasi blogwalking akan dijalankan..

so sy takde apa nak update melainkan jutaan terima kasih atas ucapan dan doa kawan2 semlm.. sayang la kat korang.. tgh sakit2 ni sejuk je hati baca bila org doakan kita cpt sembuh.. terharu ai tau....

kalau dpt kupeluk nak je kupeluk sorang2..hehe...

erm nampak tak ubat2an diatas? byk gler kan... ya itula obat2 yg harus ditelan.. ubat yg kecik2 tu mmg hari2 kena amek.. vitamin utk tambah darah.. den ni mmg tak cukup darah.. anaemic..

skang ni deria rasa langsung takde.. deria bau pun takdek.. hidung sumbat.. alahai cepaatla baik.. tak larat nak nanggung dah ni..

okla..nak g jengah blog anda2 semua.. andaikata ada yg sy tak sempat singgah..mlm2 kang sy singgah eh..sebb kepala dah terasa berat lak dah..


daaaa.... salam

7 comments:

kakcik said...

Semoga cepat sembuh dan boleh 'bermain2' di maya ini dengan riang. :)

atty's said...

kaseh.rehat ler betul2 takyah on lappy

makan lepas tu makan ubat tau
takecare dear.

Kaseh said...

kakcik : tu la nak cepat baik ni.. tak larat woo..mmmg tak sabar nak bermain2 ni pun kak..rindu hehe..


kakty: roger kak.. thanx..muashhh

Lara D'yuni said...

bnyk nya ubat.. seram tengok.. apa pun.. moga sis cepat sembuh k

Kaseh said...

lara : thanx dear...byk kan ubat tu.. terpaksa telan je dik oii..hehe

h4ni3 said...

ngaaaa..
sila telan obat2 itu
jangan culas!
hehe

Kaseh said...

hanie : orait doc!.. antibiotik kasi abeh yer.... hehe