Sunday, January 9, 2011

Cinta Buta Vs Cinta Montel?

alalalalala...

baru pas tgk cerekarama yg sgt sweet tapi menyentap jiwa gak..

ada sapa2 tgk? hehe besh kan citer tuh.. sweet je.. hero not bad ensem...

yg si montel tu pun comel lawa sweet bersih je muka dia..

kesah cinta dorang dalam citer tu ada lebih kurang sama ngan kesah cinta saya dolu2..

penah rasa tak yakin ngan diri sendiri.. bg gamba org lain kat bf dulu.. pastu nyesal giler..

tapi last2 sy berterus terang gak..and pada awalnya susah gak la bf dulu tu nak terima..

tapi dia gentleman.. dia yakin dgn cintanya.. dia cinta saya sebab hati saya bukan rupa saya..

maka kami teruskan hubungan.. dan akhirnya berkahwin.. tapi jodoh kami tak panjang.. berpisah jua akhirnya...

namun begitu... dia tetap cinta hati saya suatu ketika dulu... skang dia dah jadi hak org lain..

dan saya....masih lagi sedang mencari cinta hati baru yg bisa menemani kesunyian hati ini...

tapi ada ke yg sudi ngan perempuan montel macam saya ni? *sigh*



p/s: tetiba sayu malam ni... :(

5 comments:

Cik Wanie said...

wanie tgk gak citer nie smlm,
mmg best lah,
beri mesej yg berguna,
hihihihi:)

gerbera said...

Itu la dunia sekarang, org ramai pandang kecantikan luaran.

Kaseh said...

wanie: besh sgt kan...beri semangat pun ada citer ni..hehe


gerbera : mmg dari dulu rasanya pandangan mmg luaran dulu baru dalaman..cuma skang ni lagi ketara hehe..

MY HEART said...

Kaseh dear,

memang suweet citer tu kan? cinta tak mengenal rupa...

suker sangat ^_^

thanks for the lovely wishes dear... muahh....

Kaseh said...

My heart : kalau ramai lelaki bersifat macam tuh.. alangkah bahagianya kans..hehe