Sunday, January 9, 2011

Entry melekit - Karnival Pengantin bersama Amy Ameera

salam..

NI ENTRY MELEKAT- NEW ENTRY SCROLL BWH EH..TU PUN KALAU SUDI BACA LA :P

entry ni hanya utk mengajak kawan2ku ramai2 g terjah Ampang Point..7-9 Januari 2011, ada karnival pengantin anjuran Urban Vibe..

iklan ni dah kuar paper dah..

tapi saya rasa ramai kawan2 saya kat sini semuanya dah kawen..heheh..takperla..manala tau kot2 ada readers yg lum kawen..or maybe ada adik beradik yg tgh plan nak kawen leh la jenguk2 kat sana eh..

klik2 for larger view

and macam biasa la..ni entry nak promote adik sendiri pun yer gak.. AMY akan mengadakan demo makeup andaman kat karnival tu nanti.. so bolehla tgk dia ajar cara mekap2 pengantin .. byk gak ilmu leh dapat tuh..


amy akan buat demo makeup pengantin pada 9/1/11 kat sana nanti.. kalau tak silap start kul 3 sampai kul 4..


so nanti kita jumpa di sana yer.. leh wat gathering tak rasmi..leh laga2 pipi..langgar perut ke..eheh perut akak ni yg besar...korang slim..ye ai know.. :P



p/s: syok kan tgk org kawen..

6 comments:

atty's said...

moning kaseh..kalo dkt kty dah terjah dah nie

masviona said...

wahhh....tahniah lah utk amy ye....kaseh klu lahh free n xjadi balik kg mcm nak gi terjah gak nanti.

rasp said...

uish...insyaAllah leh jengah nie..

Kaseh said...

kakty : tu la kans..jauh kat ampang..kaseh pun tak berapa rajin tapi dah adik punya pasal tpaksa g gak..


Masviona :orait mas..kalau pegi nati kita jmpa kat sana yer..


rasp : nati kita jmpa eh..insyaALLAH..

cikbedahlaser said...

kak.. time kasih tegur sy aritu.. rasa glemer kejap.. hehehehehehe

Kaseh said...

cikbedahlaser: ya allah fidah..sorry akak lupa nak singgah balik nak amek gambo together2..haishh..pas amy abeh demo tu kitaorg terus carik pat makan..lapo punya pasal sampai akak lupa nak amek gambo ngan pidah.. takperla len kali kita jmpa lagi eh..