Saturday, January 15, 2011

Menyesal...



Entah kenapa 2-3 malam ni sy agak kesengalan sikit... jiwa kacau je sokmo.. teringat kesah dolu2.. semak je kepala bila pk..

bila dgr lagu Menyesal ni.. dan hayati bait2 lirik lagu ni..mmg terkena sgt dgn diri ini...
entahlah.. menda mmg dah lama berlalu..tapi luka didalam hati masih berbekas..dan kadang2 berdenyut2 rasa...

`bila cinta tak lagi untukku bila hati tak lagi padaku, mengapa harus dia yg merebut dirimu`
bila aku tak baik utkmu.. dan bila dia bahagia dirimu..aku kan pergi meski hati takkan rela....

begitulah hakikatnya..tak guna merebut kasih org yg dah tak syg kat kita kan.. cuma sedikit sesalan bila pilihan org tu adalah org yg kita kenal.. yg penah salam ceom tgn kita.. yg panggil kita kakak...tapi dalam diam..merampas hak kita...

terkadang ku menyesal.. *sigh*..

life must go on kaseh... hadapinya dengan tenang...

10 comments:

mama_iris said...

life must go on kak...yg ada hanya kenangan...tp setiap manusia berhak bahagia....

Kaseh said...

mama_iris : akak sedar life must go on..tapi kadang2 akak tak kuat.. selalu ceriakan diri..tapi bila bersendirian..ia akan timbul sendiri.. payah kan...

Iena said...

sabar banyak2 dear...
mmg aku kengkadang aku rasa aku tak layak nak bagi nasihat tapi aku sentiasa mendoakan yang terbaik utkmu kawan....
tabahkan hati, kuatkan semangat...

sue said...

Sabor kak..Hidup mesti diteruskan...

Kaseh said...

iena : thanx babe..bergenang air mata aku baca komen ko ni.....

Kaseh said...

sue: insyaALLAH...akak masih boleh terus bersabar..dan berdoa moga kebahagian akan muncul utk akak satu hari nanti..

norhasniza said...

saya selalu baca blog ni...semoga Allah berikan kekuatan jiwa kepada rakan ku ini..amin

h4ni3 said...

kena kuat semangat utk teruskan hidup
kalau asyik mengingat kenangan lalu, nanti hidup tak ceria :)
jangan sedey2 kay
w/pun tak pernah jumpa, i'm always here for u! :D

Kaseh said...

norhasniza : thanx 4 ur support dear:)



Hanie : mmg hari2 kena kuat semangat dear.. kalau tak..rasanya ntahla.. anyway thanx for being my friend..appreciate it much :)

Mimy Hamid said...

sabar ek kaseh..ada hikmah tu...